Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

Το σετ αντηλιακών που θα αποκτήσουν οι νικητές περιλαμβάνει:

Aντηλιακό προσώπου Fluide SPF 50 Helioderm της Castalia: λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα προσώπου με διάφανη, μη λιπαρή υφή. Πολύ υψηλής προστασίας, κατάλληλη για επιδερμίδες υπερευαίσθητες μη-ανεκτικές, πολύ ανοιχτόχρωμες, για τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο, και για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας. Ιδανική κατά τη διάρκεια δερματολογικής ή φαρμακευτικής αγωγής, για την αποφυγή φωτοδερματίτιδων ή φωτοευαισθησίας. Με διάφανη υφή, απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Αντηλιακό σώματος Lait SPF 50 Helioderm της Castalia: αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με διάφανη, λεπτή και μη λιπαρή υφή. Πολύ υψηλής προστασίας, κατάλληλο για επιδερμίδες υπερευαίσθητες μη-ανεκτικές, πολύ ανοιχτόχρωμες, για τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο και για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας. Ιδανικό κατά τη διάρκεια δερματολογικής ή φαρμακευτικής αγωγής, για την αποφυγή φωτοδερματίτιδων ή φωτοευαισθησίας. Με διάφανη λεπτή υφή, απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

O διαγωνισμός ξεκινά στις 26/7 και λήγει στις 5/8. Η κλήρωση για την ανάδειξη των δέκα τυχερών θα γίνει στις 5/8 και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στο site και το facebook του vita.gr.

Για όμορφη και προστατευμένη από τον ήλιο επιδερμίδα

Τα προϊόντα Helioderm συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη της φωτογήρανσης και είναι κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Περιέχουν αντηλιακά φίλτρα με φωτοπροστατευτική δράση: φίλτρο TINOSORB™ M® & S®, Οξείδιο του Ψευδαργύρου και Διοξείδιο του Τιτανίου καθώς και συστατικά με προστατευτική, προληπτική και επανορθωτική δράση: Helioguard 365 και TanActine.

Πολύ υψηλής προστασίας αντηλιακά προϊόντα, κατάλληλα για επιδερμίδες υπερευαίσθητες μη ανεκτικές, πολύ ανοιχτόχρωμες για τις πρώτες ημέρες της έκθεσης στον ήλιο και για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας. Ιδανικά κατά τη διάρκεια δερματολογικής ή φαρμακευτικής αγωγής για την αποφυγή φωτοδερματίτιδων ή φωτοευαισθησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες http://www.castalia-derm.com/ ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα στο Facebook : https://www.facebook.com/CastaliaLaboratoires