«2.500 βήματα σας φαίνονται πολλά; Κι όμως, κατά μέσο όρο κάνουμε 500 βήματα μέσα σε 5 μόλις λεπτά!»

Βήματα Υγείας & Ευεξίας
«Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να φροντίζετε την υγεία της καρδιάς σας!
Αφιερώστε 25’ σε ένα μέτριας έντασης καθημερινό περπάτημα & βαδίστε προς ένα πιο υγιή εαυτό!»

Κωνσταντίνος Ξένος

Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Το περπάτημα αποτελεί μια πολύ καλή φυσική άσκηση για το σώμα, η οποία μάλιστα στις μέρες μας αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές! Είναι ένας εύκολος και ξεκούραστος τρόπος άσκησης, αφού δεν απαιτεί εγκλεισμό σε κάποιο γυμναστήριο, ενώ μπορεί να γίνει ιδιαίτερα διασκεδαστικός αν συνδυαστεί με καλή παρέα. Το περπάτημα θεωρείται απαραίτητο για όσους ακολουθούν έναν καθιστικό τρόπο ζωής, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια πολύ καλή λύση για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία έχουν περιορισμένη δυνατότητα άσκησης με άλλους πιο απαιτητικούς τρόπους άθλησης.

Οι συμβουλές, λοιπόν, για την ένταξη του βάδην στη ζωή μας πληθαίνουν και όχι άδικα, αφού τα οφέλη του είναι πολλαπλά! Το περπάτημα βελτιώνει και προστατεύει την υγεία της καρδιάς, συμβάλλει στη διατήρηση του σωματικού βάρους σε φυσιολογικά επίπεδα, μειώνει την αρτηριακή πίεση, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στη βελτίωση των επιπέδων των λιπιδίων (χοληστερίνη και τριγλυκερίδια) στο αίμα.

2.500 βήματα, συγκροτούν μια μέτριας έντασης άσκηση, που αρκούν για να έχουμε τα οφέλη του βάδην. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας μέσος άνθρωπος χρειάζεται μόνο 5’ για να κάνει 500 βήματα, άρα η πραγματοποίηση 2.500 βημάτων αν και μπορεί αρχικά να μοιάζει κάτι ακατόρθωτο, στην πραγματικότητα αντιστοιχεί μόλις σε περπάτημα 25’!

Με κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας της την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου, η ISOPLUS, σας βοηθά να ενσωματώσετε το ευεργετικό περπάτημα στη ζωή σας, χαρίζοντάς σας με κάθε αγορά 2 προϊόντων της από τα συνεργαζόμενα φαρμακεία με την «Ειδική Σήμανση ISOPLUS», ένα πρακτικό και πολύ χρήσιμο βηματομετρητή.

Το πρακτικό αυτό δώρο έχει και τις εξής χρηστικές λειτουργίες:
– Μέτρηση βημάτων για να υπολογίζετε με ευκολία τα 2.500 βήματα που ωφελούν την υγεία της καρδιάς!
– Ένδειξη απόστασης για να γνωρίζετε τη συνολική απόσταση που έχετε διανύσει.
– Ένδειξη θερμίδων για να έχετε γνώση των θερμίδων που έχετε κατορθώσει να κάψετε.
– Χρονόμετρο για να υπολογίζετε το χρόνο της άσκησης.
– και ένδειξη ώρας σε 12ωρη και 24ωρη βάση.

Αναζητήστε, λοιπόν, το βηματομετρητή και κάντε το περπάτημα την καθημερινή σας ευεργετική συνήθεια!

Η προσφορά ισχύει για τον μήνα Οκτώβριο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όλα τα φαρμακεία με «ειδική σήμανση ISOPLUS».