Η 34χρονη Claire Catherine Danes είχε αποφασίσει να τα παρατήσει, επειδή δεν είχε λάβει καµία σοβαρή πρόταση για δουλειά για τουλάχιστον 2 χρόνια, ωστόσο η µοίρα τής επεφύλαξε διαφορετική τύχη. Η συγκλονιστική ερµηνεία της στο «Homeland» ως πράκτορας της CIA που πάσχει από διπολική διαταραχή απογείωσε την καριέρα της, χαρίζοντάς της 2 Χρυσές Σφαίρες και 2 βραβεία EMMY.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
«Με βοηθά να εκτονώνοµαι και να διαχειρίζοµαι καλύτερα τα συναισθήµατά µου. Κάνω αεροβικές ασκήσεις 3 φορές την εβδοµάδα. Ο προπονητής µου µε συµβουλεύει να µην το παρακάνω για να µην εξαντληθώ.»
ΧΟΡΟΣ
«Λατρεύω τον χορό. Έχω τον ρυθµό µέσα µου. Θα ήταν υπέροχο να µου δοθεί η ευκαιρία να δείξω τις χορευτικές µου ικανότητες σε κάποια ταινία.»
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
«Προσπαθώ να τρώω πάντα υγιεινά, ακόµη και στα γυρίσµατα.»
SHOPPING
«Τα ψώνια είναι η αδυναµία µου. Παρασύροµαι συχνά από τις βιτρίνες και αγοράζω πράγµατα που δεν χρειάζοµαι. Ειδικά στη Νέα Υόρκη, που υπάρχουν πολλές µπουτίκ, είναι πολύ διασκεδαστικό να ψωνίζεις.»
ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ
Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ
«Είναι πολύ όµορφος. Γυρίζω σπίτι κουρασµένη, αλλά µόλις τον βλέπω και τον παίρνω στην αγκαλιά µου ξεχνώ τα πάντα. Είµαι πολύ ευτυχισµένη.»
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ
«Ανέκαθεν ήµουν πολύ σοβαρή και µάλιστα σε παράλογο βαθµό. Ανέλαβα πολλές ευθύνες από µικρή. Ίσως να το παράκανα. Πλέον νιώθω ασφαλής και πιο κατασταλαγµένη από ποτέ.»
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
«Έχω εντυπωσιαστεί από την Jennifer Lawrence και την Carey Mulligan. Έχουν την ικανότητα να κάνουν σπουδαίες επιλογές όσον αφορά τους ρόλους. Εγώ δεν είχα αυτό το προσόν.»
ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ VS ΦΗΜΗΣ
«Οι άνθρωποι συγχέουν τη φήµη µε την επιβεβαίωση και την αγάπη. Η ανταμοιβή δεν είναι να γίνεσαι διάσημος, αλλά να κάνεις αυτό που αγαπάς.»