Χρειάστηκαν μόλις τρεις μήνες από το πρώτο τους ραντεβού για να αποφασίσουν ότι ο ένας είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τον άλλο. Το Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας τους και… τυπικοί στους  χρόνους τους, σχεδόν 3 μήνες, παντρεύτηκαν. Η 28χρονη Kaley και ο 27χρονος Ryan γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και βίωσαν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλο έρωτα».

«Από την πρώτη μέρα, ήξερα ότι αυτό ήταν, ήταν κάτι μαγικό. Έχουμε κοινούς γνωστούς, μεγαλώσαμε στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον, αλλά ποτέ δεν είχε τύχει να συναντηθούμε. Γι ‘αυτό και νιώσαμε αμέσως οικεία, σαν να γνωριζόμασταν μια ζωή. Το ξέρω ότι φαίνεται τρελό αλλά έτσι έχουν τα πράγματα μεταξύ μας» δήλωσε η Cuoco στο Entertainment Tonight.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο Grand Vista στη Νότια Καλιφόρνια σε κλειστό κύκλο. Την χαρά του το ζευγάρι την μοιράστηκε αναρτώντας φωτογραφίες στο instagram. Η Karey επέλεξε ένα ροζ νυφικό της Vera Wang ενώ το πιο εντυπωσιακό από όλα ήταν η τούρτα – με τα έξι επίπεδα – η οποία κρεμόταν ανάποδα από έναν πολυέλαιο!

Δείτε το βίντεο της προετοιμασίας την ημέρα του γάμου της