Η αγαπημένη μας ηθοποιός και ο άντρας της Μάθιου Μπρόντερικ ζουν τα τελευταία χρόνια μαζί με τα 3 παιδιά τους σε ένα πολυτελές 5όροφο σπίτι στη Fifth Avenue του Greenwich, σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Νέας Υόρκης. Το διάσημο ζευγάρι το είχε αγοράσει λίγο πριν από τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους, στην τιμή των 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι 6.800 τετραγωνικά πόδια και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, 7 τζάκια, μία μεγάλη κουζίνα, ξύλινα πατώματα παντού και πολλούς υπέροχους χώρους εσωτερικά και εξωτερικά. Από τα 6 υπνοδωμάτια, τα 3 βρίσκονται στον 3ο όροφο, μαζί με μεγάλες ντουλάπες και 2 από τα 7 μπάνια. Ο 4ος όροφος ανήκει αποκλειστικά στη Master Suite, με ένα εντυπωσιακό μπάνιο, πολλά βεστιάρια και ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα. Στον 5ο όροφο, είναι χτισμένη μια μοντέρνα σοφίτα που θυμίζει βιβλιοθήκη, όπου η διάσημη μαμά έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας!

Σήμερα, στο συγκεκριμένο ακίνητο έχει μπει πωλητήριο, με μια αναμενόμενη αύξηση στην τιμή αγοράς του, που αγγίζει πλέον τα 25 εκατομμύρια δολάρια.