Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι τα παγάκια αρωματικών. Μπορείτε να ψιλοκόψετε τα μυρωδικά (π.χ. μαϊντανός, άνηθος, κόλιαντρο) και να τα βάλετε σε παγοκύστες συμπληρώνοντας με νερό (ώστε να τα σκεπάζει). Καταψύξτε τα για λίγες ώρες και μόλις παγώσουν μεταφέρετε τα παγάκια σε σακούλες τροφίμων, τις οποίες μπορείτε να έχετε στην κατάψυξη μέχρι και 6 μήνες. Έτσι, κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο μυρωδικό, δεν έχετε παρά να ρίξετε το αντίστοιχο παγάκι στην κατσαρόλα και να το αφήσετε να λιώσει και να απελευθερώσει το άρωμα και τη γεύση του.