Πρόκειται για ένα οργανωμένο δίκτυο φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα που σας προσφέρει άμεσα μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από επώνυμες μάρκες. Εταιρείες όπως οι Frezyderm, Korres, Vichy, Apivita, Solgar, Powerhealth, Nuk αλλά και πολλές άλλες σας προσφέρουν τα προϊόντα τους όπου και αν βρίσκεστε έως και 40% πιο οικονομικά.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα inatural θα μπορέσετε να βρείτε περισσότερα από 10.000 προϊόντα, τα οποία διαλέγετε εύκολα από το site ή τον ενημερωμένο μας κατάλογο. Ο τρόπος παραγγελίας είναι απλός, απόλυτα διασφαλισμένος και ευχάριστος, καθώς έχετε στη διάθεσή σας εξειδικευμένη βοήθεια από ειδικούς που αναλαμβάνουν να λύσουν κάθε σας απορία στο λεπτό.

Γι’ αυτό το μήνα το www.inatural.gr προτείνει επώνυμα αντιηλιακά προϊόντα που χαρίζουν απόλυτη προστασία τόσο σε εσάς όσο και την οικογένειά σας με μια μοναδική προσφορά! Ειδικά για τους αναγνώστες του www.vita.gr έχουμε φτιάξει έναν εκπτωτικό κωδικό: Γεμίστε λοιπόν το καλάθι σας, πληκτρολογήστε VITA στο πεδίο «Εκπτωτικός Κωδικός» ή πείτε τη λέξη VITA κατά την τηλεφωνική παραγγελία σας και κερδίστε!

Χαρείτε το καλοκαίρι με www.inatural.gr. Φυσικά και σας συμφέρει!