Έχουν επενδύσει στην τεχνολογία και την επιστήμη και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για το ολικό και τοπικό αδυνάτισμα, την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη σώματος, την αισθητική προσώπου και την αποτρίχωση. Παράλληλα, τα Beauty science των VIVIFY παρέχουν πολλές θεραπείες αισθητικής δερματολογίας και κοσμητικής ιατρικής.

Οι ειδικοί στα VIVIFY θεωρούν ότι η ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούν όλες τις ανακαλύψεις της κοσμετολογίας για να την κάνουν πραγματικότητα, χωρίς να ξεχνούν ούτε στιγμή ότι το σώμα και το μυαλό χρειάζονται περιβάλλον και φροντίδα για να δεχθούν τις θεραπείες και να μεγιστοποιήσουν το αποτέλεσμα.

Κι όλα αυτά, διότι τα VIVIFY επιδιώκουν να ζούμε σε έναν κόσμο με ανθρώπους πιο όμορφους, πιο σίγουρους για τον εαυτό τους και με περισσότερη διάθεση για ζωή. Επενδύουν σε ανθρώπους που επιλέγουν να κάνουν καλύτερο τον κόσμο γύρω τους, ξεκινώντας από το πιο δύσκολο στοίχημα, τον εαυτό τους!

Τα VIVIFY είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν με τέσσερις υπέροχους και πρωτοποριακούς χώρους σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη.