Πριν από λίγες ώρες, η διάσημη ηθοποιός μέσα από το προφίλ της στο Facebook ανακοίνωσε με χαρά στους θαυμαστές της ότι είναι έγκυος!

«Καλή εβδομάδα σε όλους! Αυτό το ποστ αρχικά προοριζόταν για να σας πω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που πλησιάζει το ταξίδι μου στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, για τα γυρίσματα της ταινίας ‘Resident Evil: The Final Chapter’. Αλλά… ο άντρας μου Πολ κι εγώ μόλις ανακαλύψαμε ότι περιμένουμε μωράκι!!!», γράφει η 38χρονη σταρ.

«Μετά, λοιπόν, από πολλή συζήτηση, καταλήξαμε ότι είναι συνετό να περιμένουμε μέχρι να γεννηθεί το μωρό, μιας και η εικόνα της κοιλιάς μου σύντομα δεν θα ταιριάζει καθόλου με την καταδίωξη των ζόμπι! Φαντάζομαι ότι το μόνο πράγμα που θα… καταδιώκω τους επόμενους μήνες θα είναι τα cupcakes!!!», συνεχίζει χαριτολογώντας και προσθέτει: «Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υπομονή σας ως την επόμενη ταινία! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!».

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για τη Γιόβοβιτς και τον άντρα της, οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας ‘Resident Evil’ το 2002, μιας και ο Πολ Άντερσον είναι ο σκηνοθέτης της. Το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη του Έβερ το Νοέμβριο του 2007 και παντρεύτηκε το 2009.