Υλικά για 4 άτομα:
500 γρ. Barilla Spaghetti Ολικής Αλέσεως
400 γραμμάρια φιλέτο πέρκας
16 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα
8 κουταλιές σάλτσα Pesto Genovese Barilla
2 κουταλιές φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1. Πλένετε και κόβετε σε μικρά κομμάτια το φιλέτο της πέρκας.
2. Τοποθετείτε τα κομμάτια σε ένα μπολ και περιχύνετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα αφήνετε να μαριναριστούν στο ψυγείο για 15 λεπτά.
3. Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε τα spaghetti και ανακατεύετε. Αφήνετε να βράσουν περίπου 8 λεπτά και στην συνέχεια τα σουρώνετε καλά.
4. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζετε ελαφρά τα φιλετίνια της πέρκας μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρώμα εξωτερικά και να έχουν ψηθεί μέσα.
5. Προσθέτετε στο τηγάνι τα κομμένα τοματίνια και τη σάλτσα Pesto Genovese και ανακατεύετε όλα τα υλικά με τα βρασμένα spaghetti.
6. Προσθέτετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρετε.
Χρόνος προετοιµασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαριναρίσματος:15 λεπτά