Μπαίνετε σε ένα κατάστημα Intersport Ελλάδος και βρίσκετε τα νέα παπούτσια, τα αθλητικά ρούχα και τα fitness αξεσουάρ που χρειάζεστε. Με κάθε αγορά Reebok από ένα κατάστημα Intersport Ελλάδος, κερδίζετε αυτομάτως 3 μαθήματα Les Mills σε οποιοδήποτε γυμναστήριο που συμμετέχει στην ενέργεια «Every drop counts«.

Η διαδικασία βήμα–βήμα
Για να κερδίσετε τα 3 δωρεάν μαθήματα Les Mills, ακολουθείτε βήμα-βήμα την εξής διαδικασία:

  1. Μπαίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Intersport και βλέπετε τα νέα παπούτσια, αλλά και ολόκληρη τη συλλογή της εταιρείας Reebok.
  2. Αγοράζετε το αγαπημένο σας Reebok προϊόν από το πλησιέστερο κατάστημα Intersport Ελλάδος και παίρνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο σας εξασφαλίζει 3 fitness μαθήματα εντελώς δωρεάν!
  3. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε όλα τα γυμναστήρια που συμμετέχουν στην ενέργεια και επιλέξτε αυτό που σας βολεύει. Ή κάντε την εγγραφή σας online. Κατά την επίσκεψή σας στο γυμναστήριο, δείξτε το κουπόνι και παρακολουθήστε εντελώς δωρεάν τα μαθήματα Les Mills.

Γυμναστείτε & κερδίστε!
Η ενέργεια «Every Drop Counts» σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να συλλέξετε πόντους. Αποκτήστε την προσωπική σας κάρτα από τον instructor ή κάντε την εγγραφή σας online και κερδίστε πόντους σε κάθε μάθημα Les Mills. Συμπληρώστε 3 προγράμματα Les Mills και κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για τις αγορές σας από τα Intersport.

Έτοιμοι; Μπείτε στα Intersport, επιλέξτε τα αγαπημένα σας Reebok προϊόντα και ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τους fitness στόχους σας με τα πρωτοποριακά μαθήματα Les Mills! Every Drop Counts!