Η κλήρωση ανέδειξε πέντε τυχερές που μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία τους από τα γραφεία του περιοδικού Vita (Μιχαλακοπούλου 80).

AΛEΞANΔPA TΣIKPITEA
NANOΠOYΛOY ΣOΦIA
XPYΣOYΛA ΠAΠAΔOΠOYΛOY
AΓΓEΛIKH ΣTAYPOY
KAPAKATΣIANH KYPIAKH

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 24.10.2014 και λήγει την Παρασκευή 07.11.2014.

Η συμμετοχή γίνεται με την αποστολή sms στο 54045 και το βιβλίο που θα κερδίσετε είναι το «Πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που σας τρελαίνουν» των εκδόσεων Ενάλιος.

Πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που σας τρελαίνουν

Με απλό τρόπο ο διάσημος ψυχοθεραπευτής δρ. Χοκ μας εξηγεί πώς να χειριστούμε αποτελεσματικά ένα τυραννικό αφεντικό, έναν επιθετικό συνάδελφο ή ένα φορτικό φίλο ώστε να μην μας τρελάνουν.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ SMS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1.  Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Χρήστου Λαδά αρ. 3, με ΑΦΜ 094028358 και ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, εκδότρια του περιοδικού VITA (στο εξής καλούμενη «o Διοργανωτής») σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελένη Κεκροπούλου & ΣΙΑ Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «Εκδόσεις Ενάλιος» η οποία εδρεύει στη Νέα Χαλκηδόνα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 4, με ΑΦΜ 099961881 και ΔΟΥ Νέας Ιωνίας (στο εξής καλούμενη «Εταιρεία») διοργανώνει Διαγωνισμό από την Παρασκευή 24η.10.2014 και ώρα 10:00 έως και την Παρασκευή 07η.11.2014 και ώρα 13:00 μεταξύ των αναγνωστών του περιοδικού VITA, με δώρο πέντε (5) αντίτυπα του βιβλίου «Πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που σας τρελαίνουν» εκδόσεως της Εταιρείας.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, αναγνώστες του περιοδικού VITA. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, και της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, καθώς επίσης οι προμηθευτές τους ή εταίροι τους, οι εργαζόμενοι στο σύνολο των διαφημιστικών εταιρειών που τυχόν εμπλακούν στον Διαγωνισμό, καθώς και οι οικογένειες όλων των ανωτέρω εργαζόμενων μέχρι β΄ βαθμού συγγένειας.

3. Ο Διοργανωτής θεωρεί, ότι αυτός που συμμετέχει στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτού sms είναι ο κάτοχος ή αυτός που έχει τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό.

4. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να συμπληρώσει στο sms τα εξής στοιχεία: VITA (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ εάν θέλει να κερδίσει ένα από τα συνολικά πέντε βιβλία. Ο ειδικός πενταψήφιος αριθμός, στον οποίο θα αποστέλλονται τα μηνύματα είναι ο 54045. Το κόστος κάθε μηνύματος είναι είκοσι πέντε λεπτά (0,25€) Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Κάθε συμμετοχή, που θα σταλεί  εκτός των ανωτέρω (υπό 1) χρονικών πλαισίων θεωρείται εκπρόθεσμη και ως εκ τούτου μη έγκυρη. Στις 13:30 θα διενεργηθεί, στα γραφεία της εταιρείας «M-STAT» (Ηροδότου 6 & Υψηλάντου, Αθήνα), η οποία έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση του διαγωνισμού.

5. Τα SMS θα αποστέλλονται στον προαναφερθέντα ειδικό πενταψήφιο αριθμό. Κάθε αποστελλόμενο μήνυμα SMS θα παραλαμβάνεται από ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Αμέσως μετά την αποστολή του, ο συμμετέχων θα λαμβάνει με μήνυμα SMS απάντηση, με την οποία θα ενημερώνεται για την ορθότητα της απάντησης και την εγκυρότητα της συμμετοχής. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν μόνον όσοι διαγωνιζόμενοι έστειλαν έγκυρη συμμετοχή.

6. Ρητά δηλώνεται ότι η ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, που διαχειρίζεται τη λήψη και αποστολή των SMS θα διατηρεί αποκλειστικά και μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες μηνύματα, καταγράφοντας συγχρόνως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονική στιγμή (ώρα και δευτερόλεπτο) αποστολής τους, καθώς και τον αριθμό της κάρτας SIM μέσω του οποίου έχει αποσταλεί το SMS μήνυμα.

7. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί από τον Διοργανωτή με αποστολή γραπτού μηνύματος στη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου με το οποίο έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.

8. Οι  νικητές  θα παραλάβουν  το βιβλίο «Πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που σας τρελαίνουν» από τα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. (Μιχαλακοπούλου 80, Τ.Κ. 115 28 Αθήνα) με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας (Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 – 18:00).

9. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τον Διοργανωτή απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης του νικητή του Διαγωνισμού και για την επικοινωνία του περιοδικού μαζί του και ακολούθως όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τον Διοργανωτή.

10. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του Διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News