Εντάξει, δεν πρόκειται για είδηση ότι οι άνδρες θα ήθελαν να πλένουμε τα πιάτα φορώντας γόβες στιλέτο (και τίποτε άλλο). Αυτή τη φορά όμως θέλαμε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες. Κι έτσι τους ζητήσαμε να ψάξουν μόνοι τους στο ίντερνετ και να μας στείλουν εκείνα τα ψηλοτάκουνα στην θέα των οποίων και μόνο αναστατώνονται.

Να η εξάδα που προέκυψε από την έρευνά μας:   

Νούμερο 6: Το ψηλοτάκουνο της dominatrix

Ότιδήποτε είναι δομημένο με πολλά λουράκια αγκαλιάζοντας το πόδι μέχρι ψηλά, και αφήνοντας αρκετό γυμνό δέρμα, τους αρέσει. Αν αυτό περιέχει τακούνι στιλέτο και λίγο λουστρίνι όπως αυτά τα Jimmy Choo μετατρέπεται σε συστατικό φαντασίωσης.).

Νούμερο 5: Η γόβα με πάτo-πλατφόρμα.

Ακόμα και οι πιο εκλεπτυσμένοι φίλοι μας, θα καρφώσουν για λίγο το βλέμμα τους στην γόβα-πλατφόρμα. Είναι οι απευθείας αναφορές στην πορνό σημειολογία και στρίπερ αισθητική; Προφανώς. Οι συγκεκριμένες Louboutin πάντως έχουν μια επιθετικότητα παραπάνω που ίσως να εκτιμούσαν λάτρεις του Game of Thrones.

Νούμερο 4: Το λουράκι στον αστράγαλο

Υπονοεί ότι αυτή που τα φοράει είναι προορισμένη να ζει σε ballrooms και όχι σε γραφεία. Οι γόβες που σου δίνουν την αίσθηση ότι κρατιούνται από αυτό το λεπτό κομματάκι δέρμα στον αστράγαλο (και ενδέχεται να παραμείνουν στα γυναικεία πόδια ακόμη και στο κρεββάτι) κουβαλούν αναπόφευκτα bondage αναφορές και συγκινούν σίγουρα τα αγόρια που πέρασαν την εφηβεία τους διαβάζοντας τα κομψά εικονογραφημένα του Vittorio Giardino στη Βαβέλ.

     

Νούμερο 3. Η κλασική γόβα-στιλέτο

Είναι διαχρονική και είναι θανάσιμη. All time classic που αγγίζει αλάνθαστα όλα τα κοινωνικά στρώματα (όλοι οι άνδρες που ρωτήσαμε την ψηφίζουν ως φουλ σέξι) , η μαύρη ψηλοτάκουνη γόβα είναι ένα ζευγάρι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα για να συνοδεύει τις noir περιπέτειές μας.

Νούμερο 2: Το κλασικό Μιούλ

Στο όριο του κιτς, το τσόκαρο-mule είναι όπως έχουμε πει πολλές φορές, μια ιδιάζουσα περίπτωση αγάπης-μίσους. Οι ειδήμονες του στιλ και η Αννα Γουίντουρ δεν θα τα φορούσαν ούτε νεκροί, όμως είναι μια παγκόσμια αλήθεια ότι το mule, εξαιτίας της «ελαφριάς» και ελεύθερης φύσης του (δεν κουμπώνει), μετατρέπει την γυναίκα για λίγο σε μια ευάλωτη Μέριλιν που θέλει ένα μπράτσο να στηριχθεί, μια Σταχτοπούτα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκοντάψει στη αγκαλιά κάποιου ψιθυρίζοντας αισθησιακά «με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο». Αν θέλουμε να το αναλύσουμε ακόμη περισσότερο, «με ερεθίζει η ιδέα μιας καθώς πρέπει γυναίκας που είναι ντυμένη σέξι «κυράτσα» για μένα», όπως γλαφυρά μας γράφει ο Δ.

KAI Νούμερο 1: Το γυμνό πέδιλο

Ο ορισμός του show porn (σε elegant βερσιόν), ίσως το πιο αριστοκρατικό και ταυτόχρονα σέξι πέδιλο που φτιάχτηκε ποτέ, η σειρά Ophelie του Gucci ήταν η αφορμή να γράψουμε αυτό το θέμα. Γενικά οι άνδρες παθαίνουν κάτι με τις αλυσίδες πάνω σε ένα γυμνό πέλμα. Όταν η αλυσίδα συνδυάζεται με τακούνι που θυμίζει το Empire State Building και αρ ντεκό αναφορές, αυτό το παπούτσι ισοδυναμεί με κόσμημα.