Προβλέψεις 19/1/2005-25/12005

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Γενικά οι αντοχές των γύρω σας, με την ανάδρομη κίνηση που θα ξεκινήσει ο Ερμής από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι οριακές, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ήρεμοι. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σας, ο δυναμισμός σας θα είναι έντονος και αν τον χειριστείτε όπως πρέπει, μπορείτε να καταφέρετε αρκετά από αυτά που έχετε βάλει στόχο. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σας αγχώνουν, γιατί έχετε μπει σε περίοδο που αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις διάφορες υποχρεώσεις σας.

Ταύρος

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Υδροχόου την Τρίτη και να σας ευνοεί ιδιαίτερα, θα είναι πολλές. Από τη μεριά σας, πρέπει να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας, ώστε τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας προβληματίζουν και να βελτιώσετε κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους πολύ οικείους σας. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα οράματα σας και να αποκτήσετε μακροχρόνια οικονομικά και ηθικά οφέλη. Από εκεί και μετά, φανείτε εγκρατείς.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο, καθώς και η νέα θέση του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, σας δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις, που σας προβληματίζουν μέχρι τώρα. Σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε σχέση με οικογενειακά θέματα, να δείξετε αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε μια χαρά. Η διπλωματία σας, θα σας χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια, που τόσο σας είναι απαραίτητη. Τα οικονομικά σας θα περάσουν από κάποιες διακυμάνσεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτά, που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο, θα σας δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε οι καταστάσεις που σας προβληματίζουν, να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σας τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σας θα είναι στα ύψη. Από την Τετάρτη και μετά ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Υδροχόου, ωστόσο αυτό δε θα σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ισορροπούν οπότε τώρα μπορείτε να κάνετε κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα.

Λέων

Τώρα ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις. Θα πρέπει όμως να δείτε τα πράγματα με ηρεμία και να κινηθείτε ανάλογα, ώστε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο και να σας επηρεάζει θετικά, οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν και θα νιώσετε μεγάλη ηθική και υλική ικανοποίηση. Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού το Σαββατοκύριακο θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα (που θα έχει χαλάσει ο ανάδρομος Ερμής από την Τετάρτη) στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ώστε να νιώσετε ηρεμία και ασφάλεια.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι πνίγεστε με τις πολλές δραστηριότητες και υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να κάνετε πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά θα δυσκολευτείτε πολύ να διορθώσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά μην παρασυρθείτε από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σας χαρίσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να σας επηρεάζει θετικά από τον Κριό, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις δυνατότητες βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας! Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Υδροχόο, θα στρέψει όλα τα φώτα της σκηνής επάνω σας. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε σωστά και μεθοδικά τους στόχους σας, και τα αποτελέσματα που θα έχετε θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, μην απογοητευτείτε με κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που θα έρθουν στο δρόμο σας. Θυμηθείτε: ο επιμένων νικά! Στα προσωπικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, καθώς και ο Άρης από τους Ιχθείς, σας ευνοεί αρκετά για να προσφέρετε, αλλά και για να πάρετε αγάπη και φροντίδα, που τόσο έχετε ανάγκη.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, θα αρχίσετε να βρίσκετε τους ρυθμούς σας από θέματα που σας είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσατε να πάρετε αποφάσεις σε βασικά ζητήματα. Την Τρίτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μπορείτε να μιλήσετε με δικά σας άτομα για τα προβλήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνιακή σας ικανότητα και οι ιδέες σας θα ενισχυθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας. Επαγγελματικά, ο Ήλιος από τη νέα του θέση στον Υδροχόο, θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σας φέρει τα πράγματα, εκεί που επιθυμείτε.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Υδροχόο, σας φέρνει κάποιον εκνευρισμό. Σε συνδυασμό με τον Ερμή, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του την επόμενη ημέρα στο ίδιο ζώδιο, θα προσπαθήσετε να τελειώνετε με πολλά, άλυτα ακόμα θέματα, αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρνετε. Στα επαγγελματικά, θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες και σε θέματα που δεν περιμένετε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και δείξτε την ψυχραιμία σας. Επίσης, αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα στο τέλος της εβδομάδας. Θυμηθείτε πάντως πως για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσετε.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή μια που η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει τις καλύτερες επιρροές της, μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας. Τολμήστε τώρα να κάνετε κάποιες κουβέντες, που είναι απαραίτητες για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο. Να θυμάστε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, πάρτε μία ανάσα για να ξεκουραστείτε!

Υδροχόος

Την εβδομάδα αυτή, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας την Τετάρτη και τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σας την Τρίτη, θα πρέπει να έχετε μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνετε, χωρίς να σας διακατέχει ο γνωστός σας παρορμητισμός. Ίσως γίνουν κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σας πειράξουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν. Να ξέρετε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πείτε λόγια, που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σας. Κάνετε ό,τι μπορείτε, για να προστατεύσετε τα κεκτημένα και την υπόληψή σας. Το Σαββατοκύριακο, η θέση της Σελήνης στον Κριό, καθώς και η Αφροδίτη για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σας, θα σε βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας, όσο πρωτοποριακές κι αν είναι αυτές.

Ιχθείς

Με τον Άρη από το ζώδιο σας να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κάποιες καθυστερήσεις θα σας προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στα θέματα που σας αφορούν άμεσα και θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κινηθείτε με την λογική σας. Η δουλειά σας πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις, που θα σας έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φροντίστε να οργανώσετε το χρόνο σας αλλιώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό η εξάντληση να σας χτυπήσει την πόρτα! Τα οικονομικά σας θα είναι σε στασιμότητα

Τέλος συζήτησης