Συγκεκριμένα, το νέο Ford Mondeo με τους  δυναμικούς προβολείς LED που παράγουν ένα έντονο λαμπρό φυσικό φως και μπορούν να προσαρμόσουν τη γωνία δέσμης και την ένταση του προβολέα στο εκάστοτε οδηγικό περιβάλλον-  θα φωτίσει τη διαδρομή των 5χλμ, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη εμπειρία νυχτερινής αθλητικής προπόνησης.

Η έξυπνη τεχνολογία προσαρμογής του φωτισμού που διαθέτει το νέο Ford Mondeo, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία μοναδική, αλλά πάνω από όλα ασφαλή νυχτερινή προπόνηση με τους ασυναγώνιστους Dynamic LED προβολείς.

Η πρώτη νυχτερινή  προπόνηση 5 χλμ του FORD MONDEO Light Running Event θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοθέη, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 και ώρα 20:30, με αφετηρία το γήπεδο της Φιλοθέης.  Δύο εβδομάδες αργότερα, την Πέμπτη 16 Απριλίου θα ακολουθήσει η δεύτερη νυχτερινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Γλυφάδας, με σημείο έναρξης την πλατεία Κατράκη.

Με DYNAMIC LED προβολείς που διαβάζουν τον δρόμο, πίσω ζώνες ασφαλείας με ενσωματωμένους αερόσακους  (Inflatable Rear Seatbelt) για περισσότερη ασφάλεια, με σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης (Active Park Assist) για άνετο παρκάρισμα, με σύστημα  Συνδεσιμότητας  SYNC2 για hands- free έλεγχο των λειτουργιών στην καμπίνα- και με πολλές ακόμα καινοτόμες τεχνολογίες, το νέο Ford Mondeo είναι η απάντηση σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο εντυπωσιακό, αλλά και εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο FORD MONDEO Light Running Event και για τις δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://mondeo.lightrunning.gr/

Σχετικά με τη
Ford Motor Company
Η Ford Motor Company, ηγέτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα στο  Dearborn, Mich., κατασκευάζει ή διανέμει αυτοκίνητα σε έξι ηπείρους.  Έχοντας περίπου 187.000 εργαζόμενους και 62 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι αυτοκινητιστικές μάρκες της εταιρίας περιλαμβάνουν τις Ford και Lincoln. Η εταιρία παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Ford, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 47.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 66.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division για την υποστήριξη των πελατών  και 23 εγκαταστάσεις παραγωγής (12 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 11 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Ακολουθήστε το στο Google News