Και φυσικά είχε παράνυφο την αδελφή της, Πάρις.

Ο γάμος της 31χρονης δισεκατομμυριούχος Νίκι Χίλτον και του αρραβωνιαστικού της Τζέιμς Ρόθτσαιλντ, απόγονο της μεγαλύτερης οικογένειας τραπεζιτών της Ευρώπης, έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στο παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα στους κήπους του σε μια τελετή πριγκηπικού στυλ.

Όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2014, η Νίκι δεν είχε καμία αμφιβολία στο μυαλό της για τον ποιο σχεδιαστή θα επέλεγε για τη μεγάλη μέρα. To εντυπωσιακό νυφικό της αξίας 50.000 λίρες, δημιουργία του οίκου Valentino, ήταν φυσικά σχεδιασμένο ειδικά για εκείνη. Ένα φόρεμα όλο δαντέλα, διακοσμημένο με κρύσταλλα, με φούστα balloon και ουρά 3 μέτρων. Τα Christian Louboutin παπούτσια ειδική παραγγελία επίσης, με την επιγραφή «Μrs Rothschild» στα τακούνια. Ωστόσο δεν απέφυγε το μικροατύχημα που συνέβη όταν βγήκε από την Bentley και την συνόδευε αγκαζέ ο πατέρας της Ρικ Χίλτον. Πιάστηκε στη ρόδα του πανάκριβου αυτοκινήτου και χρειάστηκε η βοήθεια του προσωπικού για να το ξεκολλήσουν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους διασημότητες όπως η Τσέλσι Κλίντον και η ηθοποιός Κέιτ Μπέκινσεϊλ αλλά και γαλαζοαίματοι όπως Μαρί Σαντάλ και Παύλος.  Στο πάρτι αργότερα έφτασε και η Ναόμι Κάμπελ.

Η ακόμη πιο διάσημη αδελφή της, Πάρις με χρέη bridesmade, ντυμένη με γαλάζια ντραπέ τουαλέτα και χρυσή ζώνη στη μέση, δήλωσε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη που η αδελφή της βρήκε τον άντρα των ονείρων της και ενθουσιασμένη για τον γάμο. Της ευχόμαστε και στα δικά της.