Ναι, ζηλεύουμε το σώμα της, ακόμα κι αν είμαστε πολύ μικρότερες. Στα 57 της η Madonna έχει ένα κορμί-φέτες και αντέχει να χορεύει στη σκηνή για ώρες. Προφανώς για να διατηρήσει τη μυϊκή της διάπλαση και τη φυσική της κατάσταση λιώνει καθημερινά στη γυμναστική. Αυτές είναι 5 από τις αγαπημένες της ασκήσεις:

1.      Push ups σε στάση arabesque: Αυτή η άσκηση γυμνάζει σχεδόν όλο το σώμα ταυτόχρονα. Η θέση των χεριών είναι στην κανονική των push up, σε κάθε κάμψη ένα πόδι σηκώνεται σε ευθεία θέση προς τα πίσω κι επιστρέφει στο έδαφος όταν τα χέρια έρχονται σε ευθεία. Σε κάθε κάμψη αλλάζετε πόδι. Επαναλαμβάνετε την άσκηση για 60 δευτερόλεπτα.

2.      Συνδυασμός ασκήσεων με βαράκια #1: Η εν λόγω άσκηση τονώνει κοιλιακούς, γλουτούς, πόδια και χέρια, αφού συνδυάζει μια μεγάλη ομάδα ασκήσεων μαζί με βαράκια. Ξεκινάτε σε ουδέτερη όρθια στάση κρατώντας τα βαράκια. Στη συνέχεια λυγίζετε τα γόνατα και κάνετε βηματισμό με τα χέρια, φέρνοντας το σώμα σε στάση «σανίδα». Επιστρέφετε πίσω με τον ίδιο τρόπο και στην αρχική όρθια θέση. Επαναλαμβάνετε για 60 δευτερόλεπτα.

3.      Συνδυασμός ασκήσεων με βαράκια #2: Άλλη μία άσκηση από την οποία επωφελείται όλο το σώμα. Στηρίζεστε στα χέρια κρατώντας τα βαράκια σε θέση «σανίδα». Μεταφέρετε τα πόδια λυγίζοντας τα όσο πιο κοντά γίνεται στα βαράκια κι επαναλαμβάνετε εναλλάξ για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια επιστρέψτε σε βαθύ κάθισμα και ολοκληρώστε με ασκήσεις για τα χέρια  σε απλή ευθεία. Επαναλάβετε επίσης για 30 δευτερόλεπτα.

4.      Τριπλή επανάληψη στο γόνατο: Ξεκινήστε από όρθια θέση και κάντε τρεις επαναλήψεις λυγίζοντας το γόνατο ανοιχτά προς τα μπροστά (σαν κλοτσιά με το γόνατο), ενώ έχετε τα χέρια τεντωμένα προς τα πάνω. Πριν από την αλλαγή του ποδιού κάνετε ένα μικρό plié και συνεχίζετε με το άλλο πόδι.

5. Η υπόκλιση: Κάνετε τρεις υποκλίσεις σε βαθύ κάθισμα και στην συνέχεια ανασηκώνετε το πόδι σας πάνω κι έξω, με κάμψη στο γόνατο. Εκτελείτε δέκα φορές σε κάθε πλευρά κι επαναλαμβάνετε 2-3 φορές.