Εκατομμύρια ζευγάρια – ένα ποσοστό που αγγίζει το 39% – στη Μ. Βρετανία δεν μπορούν να προσδιορίσουν χρονικά την τελευταία φορά που βγήκαν ραντεβού και ένας στους 5 οργανώνει μια τέτοια βραδιά δύο φορές το χρόνο.

Περίεργο αν κοιτάξει κανείς το ποσοστό της πρόσφατης έρευνας από την One Poll σύμφωνα με την οποία το 78% των ερωτηθέντων ζευγαριών πιστεύει ότι οι πιθανότητες να χωρίσουν μειώνονται όταν ο ένας αφιερώνει ουσιαστικό χρόνο στον άλλο.

Οι ειδικοί προτρέπουν τα ζευγάρια να φροντίζουν για τις συχνές νυχτερινές τους βόλτες καθώς αυτά τα ραντεβού, που με το πέρασμα του χρόνου τα περιφρονούμε, συμβάλουν στη θέρμη της ερωτικής σχέσης.

Πλησιάζει και του Αγ. Βαλεντίνου. Οργανωθείτε!

Νικητής στις προτάσεις των ραντεβού βγαίνει το φαγητό με ένα ποσοστό παραπάνω από το 69% να το παραδέχεται και να αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια και με τη επιστροφή στο σπίτι αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και πιο κοντά στο σύντροφο τους.

Ο Arabella Russell, μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, δηλώνει ότι δεν χρειάζεται τα ραντεβού μας να είναι προκαθορισμένα μέρες πριν ούτε μια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας. Σημασία έχει να επιδιώκει το ζευγάρι να συναντιέται έξω μόνο του και να απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Άλλωστε, το ραντεβού είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να διατηρηθεί και ο ρομαντισμός στη σχέση.