Τα εσώρουχα από μαύρη δαντέλα είναι must

Η μαύρη δαντέλα είναι σοφιστικέ, κομψή και ερωτική και πάει σε κάθε τύπο γυναίκας. Ένας στηθόδεσμος με καλή εφαρμογή μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με διαφορετικά εσώρουχα σε διάφορες γραμμές που θα μπορείτε να έχετε στη ντουλάπα σας για κάθε περίσταση. Τα εσώρουχα έχουν συνήθως την μισή ζωή ενός σουτιέν, οπότε αν θέλετε να έχετε διάρκεια στα σετ θα ήταν έξυπνο να τα έχετε διπλά. Φυσικά την διαφορά κάνει μια δαντελένια ζαρτιέρα, την οποία μπορείτε να τολμήσετε ένεκα της ημέρας!

Μην σας ξεγελούν οι ετικέτες που λένε το μέγεθος

Ποτέ μην αγοράζετε εσώρουχα που δείχνουν πολύ μικρά και σας βολεύει το νούμερο του μεγέθους που υποδηλώνεται στην ετικέτα. Δοκιμάζετε πάντα πριν αγοράσετε, γιατί ένα σφιχτό εσώρουχο δεν δείχνει ποτέ κολακευτικό.

Το συρτάρι των εσωρούχων σας πρέπει να ξεχειλίζει από χρώματα

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από εσώρουχα είναι να τολμήσετε να αγοράσετε ένα σετ σε ένα πολύ έντονο χρώμα, ξεφεύγοντας από τα κλασικά (μαύρο, μπεζ, άσπρο, κόκκινο). Τολμήστε το φούξια, το μοβ, ένα ζωηρό πράσινο ή ένα πετρόλ  και ο δρόμος προς τα χαρούμενα και ενδιαφέροντα χρώματα θα έχει ανοίξει μια για πάντα. Το χρώμα προσθέτει μια αίσθηση παιχνιδίσματος και περιπέτειας, τόσο εντός της ντουλάπας όσο κι εκτός.

Κάντε τον κορσέ τον καλύτερο σας φίλο

Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση γύρω από το θέμα του κορσέ, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως ένας απλός κορσές από λύκρα δεν θα μας δώσει ποτέ το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας αδύνατης μέσης. Η σωστή διαμόρφωση της μέσης θα επιτευχθεί με έναν πραγματικό κορσέ, ο οποίος θα έχει δημιουργηθεί έπειτα από παραγγελία στα μέτρα σας. Επίσης ένας κορσές δεν κάνει θαύματα και το αισθητικό αποτέλεσμα δεν έρχεται εν μία νυκτί, χρειάζεται επιπλέον σωστή διατροφή και άσκηση. Εταιρείες όπως η Dark Garden και η Mr. Pearl εγγυώνται για τους κορσέδες τους.

Πείτε ναι στις γυναικείες κάλτσες

Αποφύγετε να υποδυθείτε τις ηρωίδες τον χειμώνα κυκλοφορώντας χωρίς κάλτσες, δεν υπάρχει λόγος να κρυώνουν τα πόδια σας.  Οι γυναικείες κάλτσες θα σας κρατήσουν ζεστές και το κυριότερο είναι η επιτομή της θηλυκότητας, ειδικά αυτές με την ραφή.

Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου φοράμε ζαρτιέρες

Το σετ ζαρτιέρες – κάλτσες είναι ότι ιδανικότερο για την περίσταση. Φορέστε τις με τον γαλλικό τρόπο: με το εσώρουχο πάνω από αυτές και όχι από κάτω. Οι μαύρες κάλτσες και ζαρτιέρες δίνουν ένα ερωτικό κύρος. Επενδύστε σε κομμάτια καλής ποιότητας. Οι ζαρτιέρες με έξι ιμάντες και επιπλέον ύφασμα στην ζώνη έχουν καλύτερο κράτημα στις κάλτσες, μια πληροφορία που θα σας φανεί χρήσιμη αν επιλέξετε να εντάξετε το σετ στην καθημερινότητα σας.

Μην κρατάτε τα εσώρουχα σας κρυφά

Προσωπικά μου αρέσουν τα εσώρουχα και ως κανονικά ρούχα, για παράδειγμα ένα μπούστο με μια pencil φούστα. Η’ το κλασικό στενό μαύρο φόρεμα από το οποίο ξεπηδά δειλά – δειλά η άκρη ενός σουτιέν με στρας στο φινίρισμα.

Το λιγότερο (που δείχνετε) είναι περισσότερο


Αυτή είναι η μαγεία των εσώρουχων! Ανεξαρτήτως της προσωπικότητας σας, μπορείτε να είστε όποια γυναίκα επιθυμείτε να είστε κάτω από τα ρούχα σας. Ακόμα και αν το ντύσιμο σας είναι συντηρητικό ή πολύ κλασικό, η στολή της αποπλάνησης κάτω από αυτό μπορεί να περιέχει όποια στοιχεία αγαπάτε: μαύρη δαντέλα, εσώρουχα στο κόκκινο της φωτιάς, ακόμα και δερμάτινα. Υπάρχει ένα μυστήριο και ένας αισθησιασμός σε αυτό το κρυφτό.  

Η Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για ένα single girl είναι χρόνος προετοιμασίας

Πέρασα πολλές Ημέρες του Αγ. Βαλεντίνου μόνη και κατέληξα στο ότι δεν υπάρχει τίποτα στενάχωρο σε αυτό, χρησιμοποιώντας αυτόν τον καιρό ως χρόνο προετοιμασίας σαν να ήμουν σε σχέση. Σχεδιάστε τον δικό σας κόσμο αποπλάνησης, δημιουργείστε τον προσωπικό σας ελκυστικό χώρο, συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας με όμορφους τρόπους, κολακείες και αγάπη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσετε τον αισθησιασμό σας στο ντουλάπι αν είστε μόνη. Αυτή είναι η στιγμή που περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να διατηρήσετε ζωντανή την επαφή με τις απολαύσεις. Διαβάστε βιβλία με αισθησιακό περιεχόμενο, φορέστε το αγαπημένο σας άρωμα, αγοράστε καινούργια εσώρουχα και κάντε σέξι την κρεβατοκάμαρα σας. Έτσι θα είστε έτοιμη να υποδεχθείτε το νέο σας σύντροφο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Αλλά στο τέλος το πλέον δελεαστικό είναι ότι γίνεται αβίαστα


Είναι σημαντικό στο τέλος να σκεφτούμε αν φοράμε τα εσώρουχα μας για εμάς τις ίδιες ή για τον άντρα που έχουμε απέναντι μας. Αν συμβαίνει το δεύτερο, αυτό είναι λάθος. Πρέπει να νιώθουμε άνετα μέσα στις επιλογές μας και να βλέπουμε τα εσώρουχα μας ως προέκταση της θηλυκότητας και της γυναικείας φύσης μας. Το σημαντικό είναι όταν συμμετέχουμε στο παιχνίδι της αποπλάνησης και του ερωτισμού να το κάνουμε αβίαστα και να είμαστε οι εαυτοί μας.