1η μαρτυρία
… Το πριν…

«Πάντα με απασχολούσε το θέμα της κυτταρίτιδας. Παρ’ όλο που δεν περιποιούμαι ιδιαίτερα τον εαυτό μου (δεν βάφομαι, ούτε χρησιμοποιώ πολλά καλλυντικά προϊόντα), η όψη πορτοκαλιού στην περιοχή των γλουτών ήταν κάτι που ήθελα πάση θυσία να αποφύγω. Δεν είχα ποτέ έντονο πρόβλημα κυτταρίτιδας, εκτός από την περίοδο της εγκυμοσύνης (προφανώς λόγω ορμονών), μετά το πέρας της οποίας όμως το δέρμα μου επέστρεψε στην προηγούμενη κατάσταση. Η άσκηση έπαιζε πάντα ρόλο στη ζωή μου. Πλέον, λόγω δουλειάς και μητρότητας δεν έχω αρκετό χρόνο να γυμνάζομαι, προσπαθώ όμως να πηγαίνω δυο φορές την εβδομάδα Pilates. Δίαιτα δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ στη ζωή μου, αφού πάντα είμαι πάνω κάτω τα ίδια κιλά. Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχω αρχίσει να προσέχω τι τρώω, όχι τόσο από πλευράς θερμίδων, όσο υγιεινής διατροφής. Προϊόντα αδυνατίσματος έχω χρησιμοποιήσει κατά διαστήματα, χωρίς όμως να δω εμφανή αποτελέσματα. Πρόσφατα ξεχώρισα στο φαρμακείο το BODY-SLIM TRIPLE ACTION, το οποίο διάβασα ότι έχει τριπλή δράση: λειαίνει την επιδερμίδα, λεπταίνει τη σιλουέτα και συσφίγγει την επιδερμίδα (ακριβώς δηλαδή ό,τι χρειάζομαι) και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μέρες –βάζω πρωί και βράδυ- και περιμένω να δω τα αποτελέσματα».

Βιργινία Κ.
… Το μετά…
«Τελικά δεν υπήρξα τόσο συνεπής στην εφαρμογή του αδυνατιστικού προϊόντος όσο θα πίστευα. Χρησιμοποιώ το BODY-SLIM TRIPLE ACTION, της Lierac, εδώ και 10 μέρες, αλλά υπήρξαν φορές (κυρίως βράδια) που ξέχασα να το εφαρμόσω… Ωστόσο, μέχρι τώρα αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι η περιοχή των γλουτών φαίνεται πιο σφιχτή. Δεν ξέρω αν έχει συμβάλλει σε αυτό και η αλλαγή στη διατροφή μου (προσπαθώ να τρώω καθημερινά πολλά λαχανικά και 1-2 φρούτα), πάντως αισθάνομαι ότι η επιδερμίδα μου δείχνει πιο ομοιόμορφη και λεία. Σε κάθε περίπτωση σκοπεύω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το προϊόν μέχρι να βγω στην παραλία, με την ελπίδα ότι θα είμαι λίγο πιο συνεπής αυτή τη φορά!»


2η μαρτυρία
… Το πριν…
«Τα τελευταία καλοκαίρια όταν πηγαίνω στην παραλία κάθομαι με τέτοιο τρόπο στην ξαπλώστρα ώστε τα πόδια μου να μην φαίνονται ιδιαίτερα παχιά. Πριν μπω επίσης, στη θάλασσα περιμένω υπομονετικά, πότε όλοι γύρω μου θα είναι απασχολημένοι και την ώρα που δεν θα με κοιτούν να προλάβω να βουτήξω ώστε να περάσει απαρατήρητη η κυτταρίτιδά μου. Το ίδιο παθαίνω και όταν θέλω να βγω από τη θάλασσα. Μουλιάζω μέσα στο νερό μέχρι να βρω την κατάλληλη ευκαιρία, όπου ιδανικά, οι περισσότεροι θα κοιτούν αλλού. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου έτσι. Αποφάσισα λοιπόν ότι φέτος κάτι πρέπει να αλλάξει. Ή θα αλλάξω εγώ και θα πάψω να υπολογίζω τη γνώμη των άλλων και να ντρέπομαι για τα πόδια μου ή θα αλλάξω τα ίδια τα πόδια μου; Πιο εύκολο μου φαίνεται το δεύτερο. Πρέπει να βρω τρόπο να βελτιώσω την όψη και την υφή της επιδερμίδας μου και να κάνω πράγματα που θα αφαιρέσουν πόντους από τους μηρούς μου. Αν και δεν είμαι της γυμναστικής, ξέρω ότι η γυμναστική βοηθάει, δεν θα γραφτώ βέβαια στο γυμναστήριο, αλλά ανεβαίνω ήδη με τις σκάλες και όχι με το ασανσέρ και πάω κάθε μέρα μισή ώρα βόλτα το σκύλο μου. Δεν μπαίνω στη διαδικασία κάποιας αυστηρής δίαιτας, αλλά κάνω πρόγραμμα διατροφής και κόβω όσες περισσότερες κακές διατροφικές συνήθειες έχω. Και παρόλο που δεν πιστεύω σε θαύματα και σε εύκολες λύσεις, ωστόσο αποφάσισα να δοκιμάσω το BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS, που υπόσχεται γρήγορο αδυνάτισμα. To εφαρμόζω πρωϊ και βράδυ. Για να δούμε…»
Μαρία Ρ.

…Το μετά…
«Αυτή τη φορά το είπα και το έκανα. Ήμουν πολύ συνεπής με την εφαρμογή BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS, της Lierac. Μετά λοιπόν από μόλις 7 ημέρες εφαρμογής της στην περιοχή των μηρών μου, αυτό που παρατήρησα είναι ότι η επιδερμίδα μου έγινε απαλή και πιο λεία και έχει βελτιωθεί σημαντικά η όψη της. Πρέπει να έχω χάσει και κάποιους πόντους στην περιοχή των γλουτών, γιατί μπαίνω πλέον άνετα στο στενό τζιν μου (που το έχω σαν μετρητή πάχους). Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και πήρα δύναμη με αυτά τα αποτελέσματα. Μαζί με το πρόγραμμα διατροφής και με την άσκηση, είμαι σίγουρη ότι θα χάσω κι άλλο. Εννοείται ότι θα συνεχίσω να βάζω τον ορό BODY-SLIM CURE MINCEUR EXPRESS
της Lierac, πρωί και βράδυ και για να χάσω κι άλλους πόντους και για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα. Ελπίζω, μέχρι το καλοκαίρι και τις διακοπές, να πλησιάσω πολύ κοντά στην ιδανική μου εικόνα με το μαγιό.»

3η μαρτυρία
… Το πριν…

«Είμαι μια κλασική μεσογειακή γυναίκα, με σωματότυπο «αχλάδι». Ο καημός μου είναι να διώξω αυτά τα ανεπιθύμητα «ψωμάκια» που έχουν εγκατασταθεί εδώ και χρόνια στην περιφέρειά μου και δε λένε να φύγουν, ό,τι κι αν κάνω. Προσέχω τη διατροφή μου, γυμνάζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα, περπατάω όσο μπορώ, αλλά τζίφος. Ενώ το σώμα μου είναι αρκετά γυμνασμένο, η μεζούρα μου στην περιοχή της περιφέρειας δείχνει τον ίδιο αριθμό, άντε με 1-2 πόντους αυξομειώσεις. Και όχι μόνο αυτό. Παρατηρώ, χρόνο με τον χρόνο, ότι η κυτταρίτιδα που έχω στους γλουτούς αρχίζει να εξαπλώνεται. Δε θέλω να καταφύγω σε δραστικές λύσεις, τύπου λιποαναρρόφηση, γιατί αφενός φοβάμαι, αφετέρου δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Επειδή μπαίνει η άνοιξη, και σε λίγο το καλοκαίρι, λέω να ξεκινήσω από τώρα ένα πιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, να κόψω εντελώς τα γλυκά (εντάξει, προσέχω τη διατροφή μου αλλά κάνω πού και πού μια παρασπονδία) και να ξεκινήσω την εφαρμογή ενός αντικυτταριδικού. Πληροφορήθηκα ότι κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν που λέγεται BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE, και έχω ξεκινήσει ήδη να το εφαρμόζω επιμελώς, με τις κινήσεις μασάζ που αναγράφονται στις οδηγίες χρήσης. Θα τηρήσω ευλαβικά όλους τους κανόνες και θα περιμένω να δω αν θα γίνει κάτι. Ανυπομονώ.»

Χριστίνα Π.


… To μετά…
«Είναι η δέκατη τέταρτη μέρα που χρησιμοποιώ το BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE, πρωϊ και βράδυ, όπως μου είπαν στο φαρμακείο. Δεν μπορώ να πω ότι η κυτταρίτιδα εξαφανίστηκε εντελώς, αλλά σίγουρα έχει μειωθεί. Το δέρμα μου δείχνει καλύτερο, πιο λείο και πιο σφριγηλό. Στην αρχή, εφάρμοζα το προϊόν στους μηρούς και τους γλουτούς (εκεί, δηλαδή, που έχω θέμα με την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος). Λίγες μέρες αργότερα, άρχισα να το απλώνω σε όλη την περιοχή των ποδιών, γιατί μου αρέσει πολύ η υφή και το άρωμά του. Μου φτιάχνει τη διάθεση. Μυρίζει φρεσκάδα και λουλούδια – μάλιστα, πολλές φορές με ρωτάνε τι άρωμα έβαλα. Με το που απλώνω την κρέμα – τζελ, βλέπω το δέρμα μου πιο ομοιόμορφο και λαμπερό (δεν είναι ιδέα μου, ρώτησα και τον άνδρα μου). Απορροφάται αμέσως, οπότε μπορώ να ντυθώ κατευθείαν μετά την εφαρμογή. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει, θα πάρω και δεύτερο μπουκάλι για να διαπιστώσω πόσους πόντους από την περιφέρεια θα χάσω.»