Κριός

Η Μ. Εβδομάδα ξεκινά πολύ για καλά για εσάς, καθώς δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες, πρώτα για τη διάθεσή σας και μετά για ό,τι σχετίζεται με την εργασία, τις διάφορες σχέσεις, τις οικονομικές, αλλά και τις περιουσιακές σας υποθέσεις. Ό,τι έχει να κάνει με συμφέροντα, κέρδος και αισθηματικά, έως την Μ. Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα είναι πολύ ευνοϊκά για εσάς. Επιταχύνετε, λοιπόν, ενέργειες και αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους… καρπούς των προσπαθειών σας. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σας ανταμείψει, τόσο ηθικά όσο και υλικά, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας

Ταύρος

Τη Μ. Εβδομάδα σας περιμένει δράση, αρκετά εύκολη (όχι όμως και εντελώς ξεκούραστη) στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Χάρη στη θέση του κυβερνήτη σας Αφροδίτης στο ζώδιό σας, θα έχετε εύνοια σε εργασία, οικονομικά, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης και στα αισθηματικά θέματα. Από τη Μ. Πέμπτη και μετά, να είστε προσεχτικοί γιατί ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές χωρίς υπαρκτό λόγο. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα. Τα οικονομικά σας, σας απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται.

Δίδυμοι

Και την Μεγάλη Εβδομάδα θα σας απασχολήσουν οικονομικά, πάσης φύσεως συμφέροντα, σχέσεις φιλικές, αλλά και επαγγελματικές. Μάλιστα, αυτό το διάστημα θα έχετε την ανάλογη διάθεση να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, χωρίς όμως (τουλάχιστον από την Μ. Πέμπτη και μετά που ο κυβερνήτης σας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο) να δείτε και ουσιαστικά αποτελέσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο το Μ. Σάββατο βοηθά στην ενδυνάμωση της διαίσθησής σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει φρέσκιες ιδέες και νέες γνωριμίες στη ζωή σας. Μην πάρετε αποφάσεις την Μ. Εβδομάδα που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σας. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας, για να αποφύγετε ενδεχόμενα προβλήματα.

Καρκίνος

Το Άγιο Πάσχα ήρθε και έρχονται μαζί του κάποιες ευνοϊκότερες μέρες, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε σχέδια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Αν και δεν θα τα δείτε να υλοποιούνται άμεσα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, οι επιδιώξεις σας θα δώσουν δυνατό παρών την Μ. Εβδομάδα στη ζωή σας. Οι πλανήτες αυτό το διάστημα θα σας υποχρεώσουν κατά κάποιον τρόπο να ασχοληθείτε εντατικά με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τη διαμονή σας, κάποιον άλλο χώρο, τις ανάγκες ή και τα προβλήματα συγγενικών ή φιλικών σας προσώπων. Στα οικονομικά, την εργασία, αλλά και τα αισθηματικά, ό,τι μπορείτε να αφήσετε για αργότερα, αφήστε το. Τα οικονομικά σας δεν είναι στα καλύτερά τους. Αποφύγετε να κάνετε πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Λέων

Αναμφίβολα αυτή η Μ. Εβδομάδα έρχεται για να σας λύσει τα χέρια σε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Τα θετικά που έρχονται μπορούν να αναζητηθούν στη συμπαράσταση και τη συμπάθεια που μπορεί να εισπράξετε από την πλευρά των άλλων, αλλά και σε κινήσεις που μπορείτε να κάνετε σε οικονομικά και επαγγελματικά. Ακόμα και τα αισθηματικά σας μπορείτε να τα ενισχύσετε, να τα βελτιώσετε ή να τα ανανεώσετε αυτό το διάστημα. Αντίθετα, χρειάζονται προσοχή γενικά η επικοινωνία και οι λογαριασμοί. Επαγγελματικά, δείξτε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά δείξτε σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σας παρουσιαστούν την Μ. Εβδομάδα.

Παρθένος

Την Μ. Εβδομάδα θα μπορέσετε επιτέλους να πάρετε κάποιες ανάσες που θα σας ανακουφίσουν. Βέβαια, μην περιμένετε τη θετική μεταστροφή των πραγμάτων από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σημασία έχει ότι θα υπάρξουν σταδιακά οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δύο είναι οι τομείς που μπορούν να βρουν λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα σας αυτό το διάστημα. Ο ένας σχετίζεται με τα οικονομικά και τα περιουσιακά και ο άλλος με τις σχέσεις, τις συνεργασίες, αλλά και τα ερωτικά. Απλά χρειάζεται από μέρους σας υπομονή και επιμονή. Η Μ. Εβδομάδα ευνοεί τους στόχους σας, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη, που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία. Στα οικονομικά, έχετε μπόλικες υποχρεώσεις, που πολλές φορές σας χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείτε και δεν παραπλανηθείτε, θα εξισορροπήσετε.

Ζυγός

Η Μ. Εβδομάδα είναι αρκετά συμπαθητική για εσάς και έχει αρκετά να σας προσφέρει, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά. Ίσως κάποια χρήματα που είχατε δανείσει, να σας επιστραφούν, ή να λάβετε κάποιο σημαντικό ποσό, είτε από την εργασία σας είτε από κάπου που δεν το περιμένετε. Αυξημένη εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά, αφού οι κόποι σας αρχίζουν να αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σας, ενώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανοίγουν τα φτερά τους για κάτι καλύτερο. Από την Μ. Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά κυρίως στα αισθηματικά σας. Η στάση σας κάποιες φορές πληγώνει το ταίρι σας, ενώ το ίδιο ισχύει και στις φιλικές σας σχέσεις.

Σκορπιός

Αναμφίβολα η καθημερινότητά σας έχει κάπως επιβαρυνθεί, καθώς κάποια πράγματα έχουν υποστεί κάποιες… αρρυθμίες. Δουλειές, επικοινωνία και ότι σχετίζεται με ταξίδια, παρουσιάζουν κάποιες καθυστερήσεις, μπερδέματα ή… παραφιλολογία, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο προσεχτικοί.

Ωστόσο, μέχρι τις 28 του μήνα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Ταύρο, υπάρχει η δυνατότητα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο να κινηθείτε κάπως πιο ωφέλιμα. Από την άλλη, τα αισθηματικά σας ζητήματα με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο από το Μ. Σάββατο και μετά, θα πάνε αρκετά καλά. Αξιοποιήστε αυτές τις μέρες και πάρτε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας. Μην αναβάλετε άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις, για να τις διεκπεραιώσεις.

Τοξότης

Η Μ. Εβδομάδα θα σας δώσει ένα έναυσμα για μια πιο δημιουργική κινητικότητα, που θα συμβάλει σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σας, επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητάς σας. Ακούστε με μεγαλύτερη προθυμία προτάσεις και υποδείξεις ακόμη και παρατηρήσεις από το σύντροφό σας και έμπειρα άτομα στο χώρο της εργασίας σας, γιατί κάτι θετικό πρόκειται να προκύψει για εσάς και μάλιστα πολύ γρήγορα! Ρυθμίσεις σχετικές με το οικογενειακό περιβάλλον ή τον αισθηματικό τομέα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μια ευχάριστη είδηση από φίλους θα σας ενθουσιάσει. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Αφροδίτη, η οποία θα μετακινηθεί στον Ταύρο από το Μ. Σάββατο, αλλάζοντας πολλά πράγματα στη σχέση σου και φέρνοντας νέες ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Αυτή την Μ. Εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια επαγγελματικά προβλήματα, που σας ταλαιπωρούν αρκετό καιρό τώρα. Τώρα μπορεί να σας βοηθήσουν κάποιοι στενοί συνεργάτες ή φίλοι. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν κάποια σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση του χρήματος. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα αισθηματικά, αλλά και οι φιλικές σχέσεις.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας και χαλαρώστε μαζί. Η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο από το Μ. Σάββατο και μετά, σας οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την Μ. Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, θα σας πέσει πολύ δουλειά και θα έχετε πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχετε για τα οικονομικά, αυτήν την Μ. Εβδομάδα, θα είναι σε στασιμότητα.

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα της Μ. Εβδομάδας θα μπορέσετε να προωθήσετε θέματα επικοινωνίας και να καλύψετε πάσης φύσεως λογαριασμούς. Ωστόσο, χρειάζεται μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή στον επαγγελματικό τομέα. Με λίγη παραπάνω προσοχή, ένα παρασκήνιο θα πέσει στην αντίληψή σας και καλά θα κάνετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και διπλωματία. Αξιοποιήστε περισσότερο τις ημέρες μέχρι την Μ. Πέμπτη που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο, για να καταφέρετε κάτι καλύτερο σε σχέσεις, αισθηματικά, συνεργασίες, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά. Επίσης, μπορείς να δείτε φίλους, συγγενικά πρόσωπα και να διασκεδάσετε. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο το Μ. Σάββατο, για να σας δώσει ευκαιρίες, προκειμένου να ξαναφτιάξετε λίγο την κατάσταση στη σχέση σας.

Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, προκειμένου να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Ιχθείς

Την Μ. Εβδομάδα θα δείτε μεγάλη αλλαγή, ιδιαίτερα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά. Βέβαια, δεν θα αλλάξουν όλα διά μαγείας, αλλά σημασία έχει ότι θα κυλήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την Μ. Πέμπτη, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η Μ. Εβδομάδα θα είναι αρκετά δημιουργική στο ξεκίνημά της και θα πάρετε κάποιες καλές ειδήσεις. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα ανοιχτά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας, καλύτερα να τα αφήσετε για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά οικογενειακά ζητήματα, αλλά και για ό,τι σχετίζεται με τα αισθηματικά σας. Οπότε, περάστε αυτές τις μέρες έτσι όπως θα έρθουν, χωρίς να πιέσετε τον εαυτό σας να ασχοληθεί με καταστάσεις, που θα σας κουράσουν.