Είμαι 35 ετών και προσπαθώ με τον σύζυγό μου για παιδί. Λόγω έλλειψης Β12 λαμβάνω βιταμίνες τον τελευταίο χρόνο περίπου, με αποτέλεσμα η τιμή της τώρα να έχει φτάσει τα 800 pg/ml. Επίσης η τιμή του φυλλικού οξέος λόγω κατανάλωσης βιταμινών έφτασε τα 20 ng/ml. Το ερώτημά μου είναι αν με αυτές τις αυξημένες τιμές Β12 και Β9 υπάρχει κίνδυνος σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη και αν ναι πως μπορώ να μειώσω τις τιμές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χαρά

ΑΓΑΠΗΤΗ ΧΑΡΑ,

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ Β12 ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΦΥΛΛΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Β12. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News