Οι Kardashians επισκέφτηκαν την Κούβα την Τετάρτη για ολιγοήμερες διακοπές στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων με τους Κουβανούς (!!!) αλλά και με αφορμή τα γυρίσματα της 12ης σεζόν του ριάλιτι σόου «Keeping Up With the Kardashians», που προβάλλεται από αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό κάθε εβδομάδα!

Η Kim Kardashian, ο Kanye West και η δύο ετών κορούλα τους North βόλταραν σεμνά και ταπεινά, στους δρόμους της πόλης μέσα σε ένα εντυπωσιακό ροζ vintage αμάξι.

Μαζί τους, ήταν οι αδερφές της Khloe και Kourtney μαζί με τον 6χρονο γιo της δεύτερης, Mason Disick.

Η οικογένεια επισκέφτηκε το Μουσείο που είναι αφιερωμένο στο παραδοσιακό ποτό της χώρας, το ρούμι. Αργότερα δείπνησαν στο San Cristobal Paladar, ενώ δημοσίευσαν φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media καπνίζοντας τα διάσημα πούρα

Οι μικρές ξαδερφούλες, πάλι, North West και Penelope Disick μαζί με τους διάσημους γονείς τους, Kim Kardashian, Kanye West και Kourtney Kardashian, χόρεψαν salsa!

Τα πολύ στιλάτα νήπια, φόρεσαν φαντεζί φορέματα κατά τη βραδινή έξοδό τους, με την 3χρονη Penelope, να φορά φούξια μακριά φούστα με κοντό μπλουζάκι και την 2 ετών North, ένα υπέροχο μοβ φόρεμα! Η μία κρατούσε τα χέρια της άλλης, και πού και πού κοιτούσαν την Kourtney, που κρατούσε στην αγκαλιά της τον 16 μηνών γιο της Reign και χόρευε μαζί του!

Μετά τα μαθήματα του δασκάλου τους, που τους υπέδειξε κάποια βήματα στη salsa, οι μικρές Kardashian κατέπληξαν τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους επιδόσεις, ενώ κάποια στιγμή η μικρή North, χόρεψε και μαζί με τον μπαμπά της!

Τόσο εκείνη όσο και η Penelope κάνουν μπαλέτο μαζί για περίπου έναν χρόνο. Εκτός από μπαλέτο όμως, παρακολουθούν μαθήματα κολύμβησης και μουσικής!