Τα αγαπημένα σας Misko Ολικής Άλεσης επιστρέφουν με Νέα Γεύση που Υπερέχει, πιο φωτεινό χρώμα και άριστη μαγειρική απόδοση. Αποτελώντας ιδανική πηγή φυτικών ινών τα Misko Ολικής Άλεσης σας προσφέρουν μία ισορροπημένη διατροφή και θρεπτική απόλαυση κάθε μέρα.

Αλλά δεν σταματούν εκεί. Τώρα σας προσφέρουν και πλούσια δώρα μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό που όλοι κερδίζουν στη στιγμή!

Για να λάβετε μέρος, αρκεί να συμπληρώσετε τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε σε κάθε συσκευασία Misko Ολικής Άλεσης με το κίτρινο αυτοκόλλητο στη σελίδα του διαγωνισμού http://www.misko.gr/olikis-alesis/megalosdiagonismos/. Έτσι, μπορείτε να μάθετε στη στιγμή, αν κερδίσατε κάποιο από τα μεγάλα δώρα χωρίς κλήρωση.

Τα δώρα των  MISKO Ολικής Άλεσης περιλαμβάνουν 5 διαδρόμους γυμναστικής, 15 δωροεπιταγές αθλητικών ειδών αξίας 100€, ενώ 50 τυχεροί κερδίζουν τα ζυμαρικά MISKO Ολικής Άλεσης του εξαμήνου!

Σε αυτό το διαγωνισμό ωστόσο δεν κερδίζουν μόνο οι τυχεροί αλλά… όλοι! Αφού με την καταχώρηση κάθε μοναδικού κωδικού, παίρνετε ένα εκπτωτικό κουπόνι για την επαναγορά μιας οποιασδήποτε συσκευασίας ζυμαρικών Misko Ολικής Άλεσης, ενώ με την καταχώρηση 10 μοναδικών κωδικών όλοι κερδίζουν αυτόματα μια τσάντα πλάτης. Πάρτε μέρος και κερδίστε στη στιγμή!

 

Ακολουθήστε το στο Google News