Ατμοθεραπεία με γεράνι

Yλικά
* 1 λίτρο βραστό νερό
* 5 σταγόνες 100% καθαρό αιθέριο έλαιο από γεράνι
* 1-2 σταγόνες 100% καθαρό αιθέριο έλαιο λεβάντας 

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας. Ρίχνουμε τα αιθέρια έλαια σε ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει. Ρυθμίζουμε τη φωτιά σε μέτρια ένταση και στεκόμαστε πάνω από το νερό σε απόσταση 30-40 εκ. καλύπτοντας το κεφάλι με μια πετσέτα. Περιμένουμε 10 λεπτά, ξεπλένουμε με ζεστό νερό, σκουπίζουμε ταμποναριστά το πρόσωπό μας και απλώνουμε την ενυδατική μας ή έναν ορό.

Το αγνό αιθέριο έλαιο από γεράνι… Βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και χρησιμοποιείται για ρύθμιση της λιπαρότητας. 
Το αγνό αιθέριο έλαιο λεβάντας… Είναι αποτοξινωτικό, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει τα κύτταρα, γι’αυτό και θεωρείται εξαιρετικό επουλωτικό συστατικό ενώ βοηθά και στη μείωση των πανάδων. Επιπλέον, το άρωμά του προκαλεί ευεξία.


Κάντε τη θεραπεία δυο φορές την εβδομάδα για περίπου ένα μήνα και θα διαπιστώσετε μεγάλη αλλαγή στην υφή και την ποιότητα της επιδερμίδας: Τα μαύρα στίγματα μειώνονται, οι λεπτές γραμμές λειαίνουν και η όψη ακτινοβολεί. Εκτός από αυτό όμως, θα απολαύσετε και την αγχολυτική διαδικασία που βασίζεται στην αρωματοθεραπεία. 

Ακολουθήστε το στο Google News