1. Δεσμεύει την υγρασία, συγκεκριμένα συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, άρα ενισχύει την ενυδάτωση.
  2. Αναδομεί το πάχος της επιδερμίδας, που μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση.
  3. Εξουδετερώνει τη δράση της υαλουρονιδάσης, ενός φυσικού ενζύμου που απειλεί την υγρασία του δέρματος.
  4. «Γεμίζει» τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και κάνει απαλή την υφή της επιδερμίδας.
  5. Είναι βασικός παράγοντας για την τόνωση, την ανάπλαση και την προστασία του δέρματος.

Υαλουρονικό… σε βαζάκι
H αποτελεσματικότητα των καλλυντικών με υαλουρονικό οξύ εξαρτάται από την περιεκτικότητά και την ποιότητά του, λένε οι δερματολόγοι. Έχοντας αυτό ως αξίωμα, τo bioten πρωτοπορεί με το HYALURONIC 3D, μια σειρά βασισμένη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος, που εξασφαλίζει εκπληκτική ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων. Το τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος του HYALURONIC 3D αποτελείται από:
1. Filler υαλουρονικού οξέος: Γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα, λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή
2. Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους: Διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.
3. Φυσικός διεγέρτης υαλουρονικού οξέος: Διεγείρει τη φυσική σύνθεση και ανανέωσή του υαλουρονικού οξέος από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά και το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό.

Γνωρίστε τη σειρά HYALURONIC 3D του bioten


-Αντιρυτιδική Κρέμα Hμέρας HYALURONIC 3D, με SPF 15

Αποτελέσματα: Ήδη από τις πρώτες μέρες, αισθάνεστε την επιδερμίδα σας πιο λεία και πολύ καλά ενυδατωμένη, ενώ σε λιγότερο από μία εβδομάδα, θα παρατηρήσετε βελτίωση στο βάθος των ρυτίδων. Ωστόσο, σε 1 μήνα καθημερινής χρήσης της κρέμας, οι ρυτίδων μειώνονται αισθητά.

Τι είπαν όσες τη δοκίμασαν: Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή, φαίνεται νεότερη, πιο λαμπερή και η ελαστικότητά της βελτιώνεται ορατά.

– Αντιρυτιδική Περιποίηση Νύχτας HYALURONIC 3D

Αποτελέσματα: Από το επόμενο κιόλας πρωί, η επιδερμίδα σας φαίνεται ξεκούραστη, φρέσκια, λεία και απαλή, σαν να έχετε κοιμηθεί πολλές ώρες. Σε λιγότερο από μία βδομάδα, πετυχαίνει μείωση του μήκους των ρυτίδων ενώ σε 1 μήνα, το μήκος των ρυτίδων μειώνεται έως 24%.

Τι είπαν όσες τη δοκίμασαν: Η επιδερμίδα αποκτάει πιο νεανική και ξεκούραστη όψη αλλά και αίσθηση, αφού γίνεται πιο ελαστική, λαμπερή και τονωμένη.

– Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών HYALURONIC 3D

Αποτελέσματα: Άμεσα, η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια ενυδατώνεται αποτελεσματικά και αποκτάει την αίσθηση της λεία υφής. Σε περίπου μια βδομάδα, βοηθά στη μείωση του μήκος των ρυτίδων ενώ σε ένα μήνα, οι ρυτίδες μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Τι είπαν όσες τη δοκίμασαν: Οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται ορατά, η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών γίνεται αισθητά πιο σφριγηλή και ανακτά τη νεανική της όψη.

Δοκιμάστε κι εσείς τη σειρά BIOTEN HYALURONIC 3D, μια πρωτοποριακή σειρά βασισμένη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος, και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας στο info@vita.gr.

Όλα τα προϊόντα της σειράς HYALURONIC 3D είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν paraben, paraffin και χρωστικές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site της bioten www.biotencosmetics.com και κάντε like στη σελίδα του στο facebook (http://www.vita.gr/www.facebook.com/biotenGreece )προκειμένου να ενημερώνεστε για όλα τα νέα προϊόντα, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς.