Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη Soprano ICE είναι ασφαλής, αποτελεσματική και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δέρμα απαλό και χωρίς τρίχες
Παλιότερα η αποτρίχωση δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το απαλό και χωρίς τρίχες δέρμα προϋπέθετε μακροχρόνιες, διαρκείς, πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE (το μοναδικό εγκεκριμένο από τον FDA και για μαυρισμένα δέρματα) κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες.

Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του «πινέλου» (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion™) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

Κατάλληλη για όλο το σώμα
Η πατενταρισμένη τεχνολογία In-Motion™ κάνει τη θεραπεία με το Soprano ICE ιδανική ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος:
* Χέρια
* Πόδια
* Πλάτη
* Πρόσωπο
* Κοιλιά
* Λαιμός
* Γραμμή μπικίνι

Δύο νέες καινοτομίες
Η Alma Lasers, συνήθης πρωτοπόρος στις τεχνολογικές καινοτομίες της αισθητικής ιατρικής και των laser, κάνει και πάλι τη διαφορά με δύο νέες τεχνολογικές εξελίξεις, υπεύθυνες για την πιο άνετη εμπειρία αποτρίχωσης που είχατε ποτέ.

Η εν-κινήσει (In-Motion™) τεχνολογία
θερμαίνει βαθμιαία τον θύλακα της τρίχας κάτω από το δέρμα, έως ότου δεν δύναται πλέον να αναπτυχθούν νέες τρίχες (η λειτουργία του στελέχους του κυττάρου, που ευθύνεται για την ανάπτυξη της τρίχας, αναστέλλεται ολοκληρωτικά). Εξαιτίας δε του ότι η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, η περιοχή θεραπείας διευρύνεται και ως εκ τούτου ο χρόνος αυτής είναι πολύ μικρότερος.

Το super hair removal (SHR)
αποτελεί μία ακόμη μοναδική ιδιότητα που έχει το μηχάνημα Soprano ICE. Η τεχνολογία SHR έχει γίνει αντικείμενο πολυάριθμων κλινικών μελετών και επιστημονικών άρθρων. Μελέτες που συνέκριναν την τεχνική SHR με άλλες τεχνολογίες αποτρίχωσης κατέληξαν ότι η SHR προκαλεί σημαντικά λιγότερο πόνο, είναι πιο αποτελεσματική και δεν προκαλεί παρενέργειες σε ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα.

Τέλος, χάρη στον πατενταρισμένο ψυκτικό μηχανισμό DualChill™ της Alma Lasers αποτρέπεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων και γίνεται εφικτή η πλέον ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης.

Γρήγορη και άνετη αποτρίχωση
Οι θεραπείες με το Soprano ICE είναι:

Γρήγορες
Οι θεραπείες είναι πιο γρήγορες ακόμη και σε περιοχές, όπως τα πόδια και η πλάτη.

Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος
Ακόμη και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, καθώς και για διαφορετικούς τύπους τρίχας.

Κατάλληλες για κάθε σημείο του σώματος
Ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η γραμμή μπικίνι.

Πραγματικά ανώδυνες
Χωρίς να απαιτείται η χρήση αναισθητικών κρεμών ή κάποια άλλη προετοιμασία.

Δεν απαιτούν χρόνο αποθεραπείας
Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σας.

Προσφέρουν αποτελέσματα μακράς διαρκείας
Ελαχιστοποιούν την ανάγκη για μελλοντικές συνεδρίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ την κ. ΒΙΛΛΥ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ, MD, πλαστικό χειρουργό, κάτοχο του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής (EBOPRAS), μέλος του ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeons) και του Βρετανικού Registry για την Πλαστική Χειρουργική (sites: www.rodopoulou.gr, www.kosmesis.gr).