Τι θα βρείτε σε αυτό το τεύχος:

·        9 εύκολες και πρωτότυπες συνταγές για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας

·        Ο ταραμάς χωρίς μυστικά, η βασική συνταγή για ταραμοσαλάτα, 5 παραλλαγές της και δύο κεφτέδες

·        Το μυστικό για την τέλεια καραβιδομακαρονάδα από τον Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι και βήμα βήμα όλη η διαδικασία

·        Φτιάχνουμε σπιτική λαγάνα με λευκό αλεύρι Λήμνου

 

 

Επίσης, 

 

-σε 30 λεπτά τρώμε: Από μακαρονάδα με κεφτέδες και πεντανόστιμο κοτόπουλο σατάι μέχρι χειμωνιάτικα πιταράκια και φρικασέ μανιταριών αβγολέμονο.

 

– Ταξιδέψαμε στην Κέρκυρα και μάθαμε πώς φτιάχνεται η αυθεντική παστιτσάδα, το σοφρίτο, το μπουρδέτο, το μπιάνκο πόμο ντ’ όρο και το χοιρινό ντόλτσε γκάρμπο.

 

-Πρωτότυπες σαλάτες και σάντουιτς, Vegan προτάσεις με αβοκάντο, φαγητά με λίγες θερμίδες, το γεύμα του γραφείου, νόστιμα πρωινά με μπανάνα  και σπιτικές ψαροκροκέτες φούρνου για τα παιδιά.

 

-Τα γλυκά της Σαρακοστής. Πορτοκαλένιος χαλβάς, αλλά και σάμαλι και τούρτα σοκολάτας

 Τέλος, αφιέρωμα στα κρασιά της Κρήτης και τα ελληνικά όστρακα.

 

 

 Εκτάκτως το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου με το «ΒΗΜΑ»

 

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

 

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!