Πώς θα πετύχουμε να φτιάξουμε ζουμερά, γευστικά και αφράτα μπιφτέκια;
Ο Γευσιγνώστης μας μαθαίνει όλα τα μυστικά: Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο. 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια με δυνατή γεύση κρέατος, χωρίς προσθήκη ψωμιού αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και αφράτα.

 

Επίσης:

– Βήμα-βήμα, τα τέλεια ντολμαδάκια με όλους τους τρόπους: με κιμά και αβγολέμονο, με φακές και ρύζι, κυπριακά κουπέπια και εύκολα χωρίς τύλιγμα.

– Αφιέρωμα στις φράουλες: σε τάρτες, σαλάτες και κέικ.

Και

– Γλυκά που μας κάνουν καλό. Vegan και Healthy. Πανακότα με γάλα καρύδας, πουρέ φράουλας και δυόσμο, η απόλυτη τούρτα σοκολάτας με αβοκάντο, «παγωτό» φράουλα, «παγωτό» σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, «τσιτζκέικ» με μάνγκο και πορτοκάλι.

 

 

Την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

 

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

 

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!