Τίποτε πιο ιερό,  πιο δυνατό, πιο αναντικατάστατο από  τη  μητρική αγάπη, από την αυτοθυσία της μάνας  για το ίδιο της το σπλάχνο.

Η φωτογραφία που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο, ανήκει στη φωτογράφο Kate Murray, και  απεικονίζει μια νέα  γυναίκα με μαστεκτομή να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της.

Κι αλήθεια πρέπει να έχεις καρδιά από πέτρα για να μην σε κατακλύσει αληθινή συγκίνηση από τη δύναμη που πηγάζει όχι  μόνο από την φωτογραφία, αλλά και από την ίδια την ιστορία αυτής της γυναίκας, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού ούσα ήδη έγκυος  και μάλιστα στο τρίτο στάδιο.

Η γυναίκα που τα στοιχεία της δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας αντιμετώπισε με απαράμιλλη γενναιότητα την ασθένειά της και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και μαστεκτομή, καταφέρνοντας στο τέλος να φέρει στον κόσμο ένα πανέμορφο υγιέστατο αγοράκι.  Κι όταν αμέσως μετά τη γέννα το έφερε στη μία εναπομείνουσα θηλή της για να του δώσει με δάκρυα στα μάτια  την πολύτιμη τροφή της, η φωτογραφική αποτύπωση αυτής της ασύγκριτης στιγμής μέσα σε ένα μόνο κλικ αποτύπωσε την ουσία της ίδιας της ζωής,  τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής, την  αγάπη της μάνας που όλα τα υπομένει, όλα τα νικά, όλα τα εξαγνίζει…

Ακολουθήστε το στο Google News