Μιλώντας για πετυχημένες σχέσεις, το παράδειγμα ενός Λέοντα με έναν Τοξότη, είναι πάντα μέσα στα τρανά παραδείγματα συμβατότητας. Αυτή η σχέση είναι η απόλυτη και μπορεί να καλύψει και τους δύο στο έπακρον.

Δυναμικοί και κοινωνικά χορτάτοι οι δύο τους θα είναι το τέλειο ζευγάρι! Οι δύο τους μπορούν να φτάσουν ψηλά και η κοινωνικότητα τους είναι μνημειώδης. Η διασκέδαση είναι πρωταρχικός στόχος, που εύκολα οι δύο τους μπορούν να πετύχουν, καθώς οι δυο τους έχουν φτιαχτεί για την καλοπέραση.

Νέες εμπειρίες, νέες παρέες, νέες φιλοσοφίες μπορούν να σμίξουν αυτό το ζευγάρι και η λέξη εξωστρέφεια να βρει πια καινούργια σημασία. Ελεύθερα ζώδια με έντονο θαυμασμό ο ένας στον άλλον μπορούν να ζήσουν ζωή χαρισάμενη.

Ναι, είναι και οι δύο φοβερά ανυπόμονοι και φιλόδοξοι. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό για τους άλλους και ίσως και για τους ίδιους. Τα ελαττώματα τους είναι ίδια και οι ενδεχόμενοι καυγάδες μοιάζουν με τα χαρακτηριστικά τους. Εντάσεις με πάθος και βαρύγδουπες λέξεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Όμως ο Τοξότης αν αποφασίσει να δεσμευτεί είναι τελειωτικό, ενώ ο Λέοντας είναι λιγάκι πιο διστακτικός.

Μην ξεχνάμε πως και οι δύο είναι ζώδια της Φωτιάς, οπότε μπορείτε να καταλάβετε πως καίνε αυτοί οι δύο. Και μαζί και χώρια. Οι δυο τους έχουν μεγάλα αποθέματα υπομονής για αυτό και μπορεί να αντέξει ο ένας τα τερτίπια του άλλου. Ο Λέων είναι σταθερό ζώδιο και μπορεί να μπει στο πρόγραμμα του Τοξότη, ενώ ο μεταβλητός Τοξότης τρελαίνεται με την κυριαρχία του Λέοντα.

Η αφοσίωση τους είναι σίγουρη όπως και η πίστη τους. Ζήλια θα υπάρχει αλλά χωρίς λόγο. Είναι και οι δύο πολύ θελκτικοί και αυτό δεν μεταφράζεται πάντα θετικά. Είναι πρόθυμοι να κάνουν την σχέση να λειτουργήσει και πάντα ο ένας θα θαυμάζει τον άλλον. Έχουν ισορροπίες και πολύ ενέργεια για να κάνουν αυτήν την σχέση ιδανική.