Οι Ζυγοί αναζητούν την ομορφιά γενικά. Ακόμα και όταν η σχέση πηγαίνει για φούντο ο Ζυγός αποφεύγει να πει «τέλος». Δεν αντέχει να πληγώσει κανέναν, τα σκληρά συναισθήματα είναι μια από τις άσχημες πραγματικότητες που δεν θέλει να βλέπει. Έτσι, μπορεί να μείνει σε μια σχέση περισσότερο απ’ όσο θα ‘πρεπε, μόνο επειδή η διατάραξη της αρμονίας δεν είναι καθόλου όμορφη. Δεν θα το πάρει απόφαση με τίποτα!

Αν το πάρει όμως απόφαση δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ποτέ. Αν θέλεις να τον ξανακερδίσεις πρέπει να δράσεις άμεσα, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι.

Μοναδική τους απαίτηση είναι ο ήρεμος και αρμονικός βίος με το ταίρι του. Δεν θέλει καυγάδες, δεν θέλει μπλεξίματα, δεν θέλει εντάσεις. Είναι πιστό ζώδιο και θέλει να νοιώθει ασφάλεια, για αυτό ένας χωρισμός τον βγάζει από τους ρυθμούς του και τον μπλοκάρει σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Προτιμά να παρατηρεί και να βγάζει συμπεράσματα αργότερα, όταν νοιώσει ασφαλής. Θα το πάρει απόφαση αλλά στον δικό του χρόνο.

Πολλοί θα τρέξουν να του συμπαρασταθούν καθώς όλοι θα πέσουν στην παγίδα του να τον λυπηθούν. Ξέρει να παίζει αυτό το παιχνίδι καλά. Στην πραγματικότητα χρειάζεται απλά τον αντιπερισπασμό και όχι την πραγματική αλήθεια. Έχει λίγους φίλους και ίσως έναν ή δύο κολλητούς.

Ακολουθήστε το στο Google News