Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός έχει πιάσει το νόημα της ζωής! Ξέρει πώς να διεκδικεί αυτό που θέλει και δεν γίνεται ποτέ θύμα. Είναι διαισθητική και ξέρει καλά τα χαρακτηριστικά των άλλων. Δεν χαρίζεται σε κανέναν και δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια στα κακώς κείμενα. Είναι ειλικρινής και ευθύς, για αυτό πολλοί την λένε σκληρή. Είναι εκδικητική και δεν σταματάει ποτέ να κοιτάει τον στόχο της.


Κριός

Η γυναίκα Κριός είναι απότομη. Δεν θα ανοιχτεί εύκολα σε κανέναν και για αυτό πολλοί μπορεί να την πουν άδικη και απόμακρη. Είναι ειλικρινής με τρόπο που μπορεί να σε παγώσει και αν ζητήσεις την άποψη της θα στην πει, όπως ακριβώς θα την σκεφτεί. Ο αυθορμητισμός της είναι αφοπλιστικός και μπορεί να προκαλέσει αμηχανία στους τριγύρω. Απευθύνεται σε λίγους και καλούς και δεν την νοιάζει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.


Λέων

Η τολμηρή Λιονταρίνα θα διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί. Θέλει πάντα να είναι πρώτη σε όλα και όλοι να την θαυμάζουν. Είναι αρκετά ειρωνική και φαίνεται πως δεν ικανοποιείται εύκολα. Δεν θα μιλήσει πολύ αλλά θα γίνει κατανοητή αμέσως. Το βλέμμα της είναι υποτιμητικό και βαρύ. Μην τα βάλεις μαζί της θα χάσεις το παιχνίδι εξαρχής.