Λέων

Γεμάτη νέες εμπειρίες χρονιά, αλλά λιγάκι υπομονή

Όλο το 2018 ταλαντευτήκατε ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, το παλιό και το καινούργιο, την μοναξιά και την συντροφικότητα με αποτέλεσμα να μοιάζετε κουρασμένοι και ανίσχυροι. Από την Άνοιξη τα επαγγελματικά ανθίζουν και η δημιουργικότητα σας εκτοξεύεται στα ύψη. Ναι, το σκηνικό θα αλλάξει αλλά όχι όσο γρήγορα θέλετε εσείς, μην γίνεστε ανυπόμονοι και άπληστοι. Στα ερωτικά, υπάρχει απαίτηση να αποτινάξετε τις συνήθεις τακτικές σας προκειμένω να βρείτε χαρά και εμπιστοσύνη. Η διάθεση για κέφι μπορεί να πέσει λιγάκι, αλλά η διάθεση για περιπέτεια και νέες σκανδαλιές θα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Τάξη και ασφάλεια στα οικονομικά. Δείξτε καλή πίστη και σταματήστε να βιάζεστε, η χρονιά απαιτεί υπομονή και ωριμότητα.

Παρθένος

Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες

Το 2018 όλα ήταν αβέβαια, δώσατε ευκαιρίες που μετανιώσατε, εμπιστευτήκατε λάθος άτομα. Το 2019 δεν μοιάζει καθόλου με την προηγούμενη, ίσως είναι μάλιστα και από τις καλύτερες χρονιές που έρχονται! Η χρονιά αυτή έχει νέες γνωριμίες με θετικό πρόσημο, εξελίξεις που σας βγάζουν από το καβούκι σας και νέα δεδομένα που θα σας συντροφεύουν μετέπειτα.

Όλα μπορούν να πάνε καλά αν εσείς αφεθείτε και δεν αφήσετε πίσω σας ενοχλητικές συνήθειες, αλλά μπορούν να πάνε και τέλεια αν βοηθήσετε βαθιά τον εαυτό σας και αλλάξετε κατευθύνσεις. Επαγγελματικά, ο Δίας στον Τοξότη σας κάνει πάλι φιλόδοξο και πρωταγωνιστή. Σκέφτεστε ξανά προκλητικά και με πυγμή, έξω από το πλαίσιο. Από τον Απρίλιο, το συναίσθημα της ασφάλειας και της κοινωνικής αναγνώρισης επιστρέφουν και αναπνέετε καλύτερα. Όσο για τα ερωτικά, μια νέα άφιξη σας συνεπαίρνει και ο Ποσειδώνας σας καλεί για έρωτα και δράση. Μετά τον Ιούνιο τα πράγματα σοβαρεύουν και δεν πρέπει να αφήσετε το παρελθόν να θολώσει την κρίση σας. Έξοδα θα προκύψουν, μα θα μπορέσουν να ρυθμιστούν με καλύτερα αντανακλαστικά. Αποτινάξτε κακές σκέψεις και οτιδήποτε κουβαλά παρελθοντολογίες, γίνετε διαλεκτικοί και λογικοί.

Ζυγός

Το 2018 κατάφερε να σας μπερδέψει, να σας αποπροσανατολίσει,  να σας θυμώσει. Το 2019 υπόσχεται να πραγματοποιήσει όνειρα, φιλοδοξίες και πάνω από όλα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Επαγγελματικά και οικογενειακά δεν θα υπάρξει η αναμενόμενη σταθερότητα, που τόσο πολύ επιθυμείτε, αλλά σίγουρα θα μπορέσουν να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Στα ερωτικά, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, ειδικά την Άνοιξη, φτάνει μόνο να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να μην αφήσετε ανοιχτές πληγές και ανοιχτούς λογαριασμούς. Το ηθικό σας είναι πεσμένο και νευριάζετε πολύ εύκολα με τις απανωτές αποτυχίες, αλλά φέτος είναι η χρονιά που αν αλλάξετε εσείς θα αλλάξουν και οι άλλοι. Πρέπει να κάμψετε τον εγωισμό σας και τον συνεχή σας φόβο για να καταφέρετε να ζήσετε αρμονικά με τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Σκορπιός

Τέλος τα παράπονα Σκορπιοί. Μπορεί να λυτρώνεστε κάθε φορά που γκρινιάζετε και να σας έχει γίνει έξη, μα η φετινή χρονιά δεν θα σας δώσει πολλές λαβές. Το 2019 ξεκινάει μια νέα περίοδος, που θα ολοκληρωθεί σε επτά χρόνια, με νέες εξελίξεις και πραγματική εύνοια. Όλες οι γνώσεις και τα μαθήματα των τελευταίων χρόνων θα είναι τα όπλα σας στην νέα περίοδο που πρόκειται να ζήσετε. Ειδικά στα εργασιακά, η αξία σας αναγνωρίζεται και αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Στα ερωτικά μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλής και αν αφεθείτε πραγματικά θα βρείτε ηρεμία. Ακούστε τις πραγματικές ανάγκες σας και φιμώστε τον εγωισμό σας, μια νέα τάξη πραγμάτων ξεκινά και πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να πιστέψετε στα θαύματα και να τα αφήσετε να συμβούν.