Κριός

Δημοφιλία στο αντίθετο φύλο! Οι ερωτικές μετοχές ανεβαίνουν και η εβδομάδα ξεκινά ερωτική και άκρως ενδιαφέρουσα…

Ταύρος

Καριέρα σε πρώτο πλάνο! Σήμερα μπορείτε να καταφέρετε να αποκτήσετε την επαγγελματική εύνοια, που επιθυμείτε από το προϊστάμενο σας.

Δίδυμοι

Δώστε σημασία στην οικογένεια. Μην αμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις σήμερα, κανονίστε μετά το απόγευμα να βρεθείτε όλοι μαζί!

Καρκίνος

Συμβιβασμός. Κινηθείτε σε προσωπικό επίπεδο με σεμνότητα και ταπεινότητα, ο σύντροφος σας χρειάζεται σημασία και φροντίδα.

Λέων

Ζητήστε βοήθεια από έναν φίλο. Ένα ζήτημα, που σας ταλανίζει καιρό, μπορεί να βρει λύση από έναν φίλο. Ακούστε προσεκτικά την συμβουλή του.

Παρθένος

Αποφασιστικότητα. Η πυγμή που δείχνετε στα επαγγελματικά σας εκτιμάται από τους συναδέλφους σας.

Ζυγός

Η πείρα θα σας σώσει. Στα επαγγελματικά σας σχέδια, μια μικρή «αναποδιά» θα αποφευχθεί λόγω της εμπειρίας και της γνώσης σας.

Σκορπιός

Απαλλαγείτε από παλιά αντικείμενα. Έχετε σκεφτεί να πουλήσετε τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε ή σας πιάνουν τσάμπα χώρο;

Τοξότης

Προσοχή στις υπερβολές! Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε καλή εντύπωση σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε ακραίες κινήσεις.

Αιγόκερως

Συμβιβασμός και ηρεμία. Θα είναι δύσκολο σήμερα να κάνετε ένα βήμα πίσω σε πράγματα που θα σας ζητήσουν οι άλλοι.

Υδροχόος

Plan Β! Πριν προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις βεβαιωθείτε ότι έχετε το συναισθηματικό κουράγιο να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.

Ιχθύς

Σήμερα ζητάτε την επιβεβαίωση διαρκώς. Έτσι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σε θέματα που πραγματικά πρέπει να λύσετε.