Ο πάγος τονώνει το οβάλ του προσώπου και μειώνει την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων. Ετσι το δέρμα γίνεται πιο λείο, αποκτά ομοιομορφία και διευκολύνει την άψογη εφαρμογή του make up. Η Κate Moss και η Kate Hudson είναι μερικές από τις celebrities που συχνά τον χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την όψη τους. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ινστιτούτα αισθητικής περιλαμβάνουν τον πάγο στις θεραπείες τους. Η παγοθεραπεία είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για να αντιμετωπίσουμε τις εξάρσεις της ακμής, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Πώς να τον χρησιμοποιήσετε

Φτιάξτε μια αυτοσχέδια κομπρέσα τοποθετώντας παγάκια μέσα σε ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα. Ακουμπήστε τη στο επίμαχο σημείο (π.χ. ένα κόκκινο ή αρκετά μεγάλο σπυράκι), για 3-5 λεπτά. Το σπυράκι και η κοκκινίλα θα μειωθούν αισθητά.

Αν θέλετε να μειώσετε τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια ή να κάνετε σύσφιξη του περιγράμματος ή των διεσταλμένων πόρων, τότε κάντε κυκλικές κινήσεις γύρω από το σαγόνι, το πηγούνι, το μέτωπο και τα μάγουλα. Το δέρμα θα γίνει άμεσα πιο σφριγηλό.