Ο Ζυγός θέλει να έχει μια ρουτίνα στη ζωή τους. Αν ξεκινήσει γυμναστική, τότε σίγουρα θα την κρατήσει στην καθημερινότητά του. Αν δε χάσει μια μέρα άσκησης, τότε θα του χαλάσει όλο το πρόγραμμα.

Ο Σκορπιός ως ένα άκρως ερωτικό ζώδιο, προσέχει τη φυσική του κατάσταση και το σώμα του για να παραμένει αρεστός. Βρίσκει μάλιστα τις διάφορες μορφές άσκησης, μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσει νέους ανθρώπους και γιατί όχι, να φλερτάρει κιόλας.

Ο Τοξότης ξέρουμε πως κυνηγάει τις περιπέτειες και τις καινούριες εμπειρίες στη ζωή του. Σίγουρα δε θα το δεις να τρέχει στα γυμναστήρια και τους διαδρόμους, αλλά θα το συναντήσεις σε κάποιο βουνό να κάνει ορειβασία ή σε κάποιο ποτάμι να κάνει ράφτινγκ.

Ο Αιγόκερως παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, αγαπά τη γυμναστική. Πάντα θα βρει έστω και λίγη ώρα στη μέρα του για να κάνει μερικές ασκήσεις ή ένα γρήγορο τζόκινγκ.

Ο Υδροχόος δε το έχει με τη γυμναστική. Την αφήνει και τον αφήνει κι αυτή με τη σειρά της. Δύσκολα θα γραφτεί στο γυμναστήριο, κι αν το κάνει θα πάει μια δυο φορές και μετά «μη τον είδατε».

Ο Ιχθύς δεν είναι και ο τέρμα αθλητικός τύπος. Θα δοκιμάσει λίγο απ’ όλα. Ναι μεν θέλει να έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν κάνει και υπεράνθρωπη προσπάθεια για να το πετύχει.