Κριός

Αγνοείστε πιθανές εχθρικές συμπεριφορές, τις πρωινές ώρες, από συναδέλφους. Η μέρα γενικά κυλάει ήρεμα και γαλήνια, απλά αδιαφορήστε.

Ταύρος

Αν θέλετε να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο σας βασανίζει τελευταία, θα πρέπει η στάση σας να είναι συγκεκριμένη και κάθετη.

Δίδυμοι

Κατάλληλη μέρα για να επιδοθείτε στο αγαπημένο σας σπορ, όχι μόνο θα βελτιώσει την φυσική σας κατάσταση αλλά θα σας δώσει ενέργεια και ευεξία.

Καρκίνος

Όλη την ημέρα θα είστε γύρω από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς οικογενειακές και φιλικές εκκρεμότητες πρέπει να λυθούν άμεσα.

Λέων

Στο πρώτο μισό της ημέρας θα αισθάνεστε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια. Αφήστε σημαντικές υποχρεώσεις για μετά το απόγευμα, καθώς χρειάζονται προσοχή.

Παρθένος

Εκφράστε τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο, μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Ζυγός

Μια τετ –α –τετ συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας λύσεις όλες τις πιθανές σας απορίες. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνά.

Σκορπιός

Αν αισθάνεστε πως αδικείστε, τότε μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Διεκδικήστε το δίκιο σας και μιλήστε με θάρρος.

Τοξότης

Τώρα που τα επαγγελματικά σας πλάνα αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή, κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνες οικονομικές επενδύσεις.

Αιγόκερως

Ανανέωση. Κάντε όλες εκείνες τις κινήσεις που θα σας προσφέρουν ένα αέρα ανανέωσης, έστω και αν πρέπει να φέρετε τα πάνω – κάτω στην ζωή σας.

Υδροχόος

Ασχοληθείτε επισταμένα και αποκλειστικά με την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αν ψάχνετε σύντροφο κανονίστε μια έξοδο, ενώ αν είστε δεσμευμένοι αφιερωθείτε στον σύντροφο σας.

Ιχθύς

Αν και η μέρα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές και επαγγελματική αναγνώριση, δεν θα λείψουν μικρές εντάσεις σε μια  οικογενειακή συνάντηση.