Ξυπνήσατε αργοπορημένη επειδή δεν ακούσατε το ξυπνητήρι ή απλά δε διαχειριστήκατε σωστά τον χρόνο σας;

Έχει συμβεί σε όλες μας.

Άλλωστε, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, να σας συμβουλεύσουμε πώς θα φροντίσετε την εμφάνισή σας χωρίς πολύ κόπο και χρόνο.

Για αρχή, θα χρειαστείτε μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Είτε βαριέστε είτε όχι, η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου θα βλάψει το δέρμα σας αν δεν το προστατεύσετε. Το χρώμα στην αντηλιακή κρέμα, απλά θα κάνει το πρόσωπό σας ομοιόμορφο και θα καλύψει τυχόν ατέλειες.

Το επόμενο προϊόν που θα χρειαστείτε είναι -ποιο άλλο;- το κονσίλερ. Αρκεί μόνο μία μικρή ποσότητα από αυτό το θαυματουργό προϊόν και αμέσως θα απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, που σας κάνουν να φαίνεστε ταλαιπωρημένη. Προτιμήστε ένα κονσίλερ σε υγρή μορφή, καθώς απλώνεται ευκολότερα και δίνει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Τέλος, θα χρειαστείτε ένα κραγιόν. Προσέξτε όμως: το κραγιόν σας μπορεί να λειτουργήσει και ως ρουζ εκείνες τις ημέρες που δεν έχετε όρεξη για μια κλασική ρουτίνα ομορφιάς! Προτιμήστε ένα κραγιόν σε απαλή απόχρωση, με βελούδινη υφή, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί στα χείλη και χωρίς να έχει προηγηθεί περίγραμμα.

Στη συνέχεια, ακουμπήστε την άκρη του κραγιόν σε κάθε μάγουλο και απλώστε το κραγιόν όπως θα απλώνατε ένα ρουζ σε κρεμώδη υφή.

Έτοιμη!