Η Τζούλια Ρόμπερτς αποτελεί σταθερά μία από τις αγαπημένες μας celebrities, αφού εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα, είναι και ανεπιτήδευτα όμορφη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ψηφιστεί παραπάνω από μία φορές ως η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Η 51χρονη ηθοποιός έχει τα μαλλιά της ξανθά και μακριά εδώ και αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσουν έτσι, αφού πλαισιώνουν ωραία το ήδη όμορφο πρόσωπό της.

Ωστόσο, η αγαπημένη μας Τζούλια αποφάσισε να τολμήσει κάτι διαφορετικό και πιο μοντέρνο.

Έτσι, εμπιστεύτηκε τα χέρια του διάσημου hairstylist, Serge Normant, και υιοθέτησε κι εκείνη τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το καρέ.  Ο Normant δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram προκαλώντας έκπληξη στους followers τους.

View this post on Instagram

A post shared by Serge Normant (@sergenormant) on

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μία από τις πολλές διάσημες που έκοψαν πρόσφατα τα μαλλιά τους καρέ και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες να τολμούν τη στιλάτη αυτή τάση.

Μάλιστα, δημοσίευσε και η ίδια μια selfie της με το νέο κούρεμα στον λογαριασμό της στο Instagram και τα likes έπεσαν «βροχή»!

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε κι εσείς μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, ξεφορτώνοντας τις αφυδατωμένες άκρες και ανανεώνοντας τη διάθεση και το στυλ σας με ένα υπέροχο καρέ;