Κριός

Μην σκέφτεστε παρορμητικά και επιπόλαια. Προστατέψτε το ταίρι σας από τέτοιους εγωισμούς και μην χαλάτε την διάθεση σας για μικροπράγματα.

Ταύρος

Προσέξτε την στάση σας σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην παίρνετε θέση σε ζητήματα που δεν σας αφορούν.

Δίδυμοι

Κάντε πέρα τον εγωισμό σας καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε ολέθρια λάθη.

Καρκίνος

Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας και αυτό θα σας απογοητεύσει πολύ. Ίσως να το περιμένατε, ίσως πάλι να είναι για καλό.

Λέων

Δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικές συζητήσεις και περιουσιακά ζητήματα. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε καυγά.

Παρθένος

Βγάλτε στην επιφάνεια την καλή σας διάθεση και το πηγαίο σας χιούμορ. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να δείξετε τα ταλέντα σας στην επικοινωνία.

Ζυγός

Μην ακούτε τους γύρω σας και διεκδικήστε τους στόχους σας με θάρρος.

Σκορπιός

Κρατήστε χαμηλό προφίλ στα επαγγελματικά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε εντάσεις αλλά και θα γλιτώσετε ψυχολογικές ταραχές.

Τοξότης

Μιλήστε ξεκάθαρα με το ταίρι σας για θέματα που σας απασχολούν. Με πυγμή και αποφασιστικότητα, που δεν σας λείπει αυτήν την περίοδο, μπορείτε να δείξετε τι πραγματικά σας ενοχλεί.

Αιγόκερως

Κρατήστε τις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις για τον εαυτό σας. Οικονομικής φύσης θέματα πρέπει να μείνουν μυστικά.

Υδροχόος

Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο ταίρι σας. Η ζεστασιά και η τρυφερότητα που θα σας δείξει θα σας συνεπάρει για ολόκληρη την ημέρα.

Ιχθύς

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετούς προβληματισμούς και διλήμματα. Μόνο με ψυχραιμία και ορθή σκέψη μπορείτε να καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν εντάσεις.