Τον τελευταίο καιρό η οικογένεια των σέξι αγγέλων αποκτά συνεχώς καινούργια μέλη!

Πρώτη πήρε το χρίσμα η εκθαμβωτική Μπάρμπαρα Πάλβιν, ακολούθησε η σέξι Αλεξίνα Γκράχαμ και ύστερα η καλλίγραμμη Λιόμι Άντερσον. Σειρά για το πολυπόθητο χρίσμα έχει η Γκρέις Ελίζαμπεθ.

https://www.instagram.com/p/BwHo-PgA7AK/

Η Γκρέις είναι το τέταρτο και τελευταίο μοντέλο που θα πάρει μέρος στο πολυπόθητο σόου ως Μυστικός Άγγελος της εταιρείας για το 2019. Αυτή η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η 22χρονη Αμερικανίδα, με καταγωγή από την  Φλόριντα, συνεργάζεται με την μάρκα από το 2016.

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο διάδρομο για το Victoria’s Secret Fashion  Show το 2016 στο Παρίσι, ανοίγοντας με μια εξαιρετική ροζ εμφάνιση με φτερά και άπειρους φιόγκους.

https://www.instagram.com/p/Bv6948CAqG9/

https://www.instagram.com/p/Bv2VEvugTlw/

https://www.instagram.com/p/Bvry7cGgyg1/

Η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει ιδανική. Η Γκρέις Ελίζαμπεθ έχει ό,τι χρειάζεται:  αγγελική ομορφιά, ατελείωτα πόδια, ιδανικά ζυγωματικά της και το χαμόγελο της προκαλεί ρίγη. Η εξαιρετική της ανατομία της έφερε όχι μόνο εμπορική επιτυχία αλλά και εξέχουσα θέση στον κόσμο της υψηλής μόδας.

Υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο σαν μοντέλο σε ηλικία μόλις 16 ετών, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες για οίκους όπως η Guess και η Polo Ralph Lauren. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες από τη Νέα Υόρκη έως το Παρίσι για μάρκες όπως η Ralph Lauren, η Max Mara και η Chanel.

https://www.instagram.com/p/BvKeu1dgjSQ/

https://www.instagram.com/p/Bsn2KVpA9__/

https://www.instagram.com/p/Bp9z3FVgZkQ/

https://www.instagram.com/p/Bp8iYnEgk02/

https://www.instagram.com/p/BiEGeDEAIeR/