Σταματήστε τον Τύπο! Κάποιος ξυρίστηκε! Ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα αποχωρίστηκε τα γένια του και οι θαυμάστριες του παραληρούν! Το «δραματικό» υλικό της μεταμόρφωσης του το απαθανατίστηκε σε βίντεο στο YouTube, όπου οι θεατές το παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα!

https://www.instagram.com/p/BwCu2NJA2TK/

https://www.instagram.com/p/BuStNNegH89/

Αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο τους διάφορους «γενειοφόρους» χαρακτήρες που έχει παίξει, ο Μομόα εμφανίζεται να ξυρίζεται με ηλεκτρικό ξυράφι ενώ βρίσκεται σε απομακρυσμένη τοποθεσία στην έρημο. Ξεκινά να μιλά για το περιβάλλον και το νερό, γιατί το ξύρισμα είναι μια κοπιαστική εργασία. Παρέχει ένα ευπρόσδεκτο μήνυμα για την ανακύκλωση καθώς δεν χρησιμοποιεί πλαστικά μπουκάλια και voila, η γενειάδα έχει φύγει!

«Ξυρίστηκα, είναι καιρός να κάνουμε μια αλλαγή», συνεχίζει ο Μομόα. «Μια αλλαγή προς το καλύτερο … για τα παιδιά μου, τα παιδιά σας, τον κόσμο. Ας κάνουμε μια θετική αλλαγή για την υγεία του πλανήτη μας. »

«Ας καθαρίσουμε τους ωκεανούς μας, τη γη μας. Ελάτε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι». Μπορεί εκείνος να ξυρίστηκε για το περιβάλλον, το περιβάλλον των θαυμαστριών του όμως δεν συμφωνεί καθόλου με το νέο του λουκ!

Δείτε το βίντεο με την μεταμόρφωσή του: