Το περιοδικό People και το τεύχος του Beautiful Issue έδωσαν τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας για το 2019 σε μια διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Ειδικότερα η 47χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ επιλέχθηκε για το φετινό ένθετο Beautiful Issue του περιοδικού People, στο οποίο μεταξύ άλλων εξηγεί πως τα βγάζει πέρα ως ηθοποιός, επιχειρηματίας και μητέρα

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, όπως είπε η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό, ποτέ δεν στηρίχθηκε στην εμφάνισή της. Μάλιστα, αποκάλυψε τα μυστικά της ενάντια στο πέρασμα του χρόνου, με το πιο σημαντικό ότι δεν αφήνει την εμφάνιση της να «παίξει» με την αυτοεκτίμηση της.

«Δεν ήμουν ποτέ ένα από τα όμορφα κορίτσια που μόλις άφησαν πίσω τους την ανασφάλεια και δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο ελκυστικό. Δεν ήταν μέρος της ζωής μου κάτι τέτοιο», δήλωσε και εξήγησε ότι η οικογένειά της είναι αυτή που ενθάρρυνε τη στάση ζωής της.

«Ένιωθα καλά με τον εαυτό μου από μικρή, αυτό είναι το μυστικό. Οι ωραίες εμφανίσεις δεν ήταν σημαντικό θέμα στη δική μας οικογένεια. Δεν θυμάμαι ποτέ τους γονείς μου να μου λένε «είσαι πάρα πολύ όμορφη»», είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Γκάρνερ.

View this post on Instagram

A post shared by Once Upon a Farm (@onceuponafarm) on

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on