Δύο δάσκαλοι από το Περού ταξιδεύουν στην Ελλάδα αυτό τον Ιούνιο, για να μας αποδείξουν πως αυτό είναι μια απόφαση, που γίνεται πράξη!

Το σεμινάριο που θα διδάξουν οι δάσκαλοι από το Περού, στις 8-13 Ιουνίου, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να δουν τον εαυτό τους να απολαμβάνει την αρμονία και την δύναμη, την ενέργεια της ζωής που τους αξίζει! Οι πρακτικές που θα δοθούν είναι αυτές της παράδοσης των Άνδεων, έτσι όπως διατηρήθηκαν από τους απογόνους των Ίνκας. Πρόκειται για μια σειρά βιωματικών πρακτικών, που σκοπό έχουν να φέρουν γαλήνη στο νου, εξισορρόπηση στην δύναμη, και πολλά δυνατά εργαλεία στα χέρια μας, για να μπορούμε να χαράζουμε τον δικό μας δρόμο!

Θα διδάξουν οι γνωστοί παγκοσμίως Juan Nuñez del Prado (Ανθρωπολόγος και Αρχαιολόγος), και ο Iván Nuñez del Prado, δάσκαλοι και οι δύο της Παράδοσης τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.

Το αρχαίο τυπικό που θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε λέγεται Hatun Karpay (Μεγάλη Μύηση), και  δίνεται από δάσκαλο σε μαθητή στα βουνά του Περού. Εδώ, θα πραγματοποιηθεί σε δικούς μας τόπους δύναμης, στα δικά μας ιερά: Αρχαία Αγορά Αθηνών, Δελφοί, Επίδαυρος, Μυκήνες, Ελευσίνα, Ολυμπία, στην πηγή απ΄ όπου ξεκίνησε το ταξίδι του ο σύγχρονος κόσμος της Δύσης.

Αφυπνίζοντας την δύναμη των ενεργειακών  μας κέντρων

 

«Η Παράδοση των Άνδεων ξεκλειδώνει τις δυνάμεις σου, για να μπορείς να απολαύσεις μια ζωή σε έναν κόσμο ζωντανής ενέργειας. Για να μπορείς να υλοποιήσεις τα όνειρά σου, να φτάσεις στο ύψος των δυνατοτήτων σου». Σε έναν κόσμο ζωντανής ενέργειας, δεν υπάρχουμε για να επιβιώσουμε, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, να απολαύσουμε την ζωή, τον εαυτό μας, το μεγαλείο της ύπαρξής μας. Η γέφυρα που δημιουργούμε εδώ με τις μυήσεις που έρχονται από την άλλη πλευρά του κόσμου είναι στην ουσία μια επιστροφή στην ρίζα, και μια ενδυνάμωση του ατομικού και συλλογικού μας δυναμικού! Το Hatun Karpay υπόσχεται να μας γνωρίσει την πραγματική μας εσωτερική δύναμη. Την δύναμη της ψυχής μας, του νου μας, του πνεύματος, μέσα από το βασικότερο εργαλείο που διαθέτει η Παράδοση των Άνδεων: την Αγάπη!

Η Ελλάδα ευλογήθηκε με την δύναμη των ενεργειακών τόπων… Αυτό τον Ιούνιο ας απολαύσουμε την ευλογία της Αγάπης που μας έρχεται από το νότιο ημισφαίριο!

 

Στις 8-13 Ιουνίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του σεμιναρίου, θα πραγματοποιηθεί Διεθνής Συνάντηση Paqos (δηλαδή των μαθητών της παράδοσης). Στην μεγάλη αυτή παρέα, είναι ευπρόσδεκτοι όλοι – δεν είναι απαραίτητο κάποιος να έχει παρακολουθήσει προηγουμένως αντίστοιχο σεμινάριο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

Juan Nuñez del Prado. Ανθρωπολόγος, ακαδημαϊκός. Μελέτησε την παράδοση των Ίνκας της πατρίδας του, την δομή της πολιτείας και την πνευματική κοσμοθεωρία, από τους απ’ ευθείας απογόνους τους. Ξεκίνησε να διδάσκει την παράδοση αυτή στην Δύση, πάνω από είκοσι χρόνια πριν και είναι ο πρώτος δάσκαλος (μαζί με τον Iván) που έκανε γνωστή αυτή την αρχαία παράδοση σε χώρες εκτός της Νότιας Αμερικής.

Iván Nuñez del Prado.  Μηχανολόγος Μηχανικός. Έλαβε την πρώτη του μύηση στην Παράδοση των Άνδεων στα επτά του χρόνια και μαθήτευσε κοντά στους μεγαλύτερους δασκάλους της. Για πάνω από είκοσι χρόνια διδάσκει την Παράδοση στο Περού και σε όλο τον κόσμο.

Για το λεπτομερές πρόγραμμα, συμμετοχή και κράτηση θέσεων, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, επικοινωνήστε με το NEKTAR στα τηλέφωνα 6971806490 καθώς και στα mail: info@nektarflow.gr, soqtantin@gmail.com ή επισκεφτείτε το  www.nektarflow.gr . Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία.