Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που περνάμε μια δύσκολη περίοδο και θέλουμε να αισθανθούμε καλύτερα, το πρώτο πράγμα που θα θελήσουμε να αλλάξουμε είναι τα μαλλιά μας. Μια αλλαγή στο χρώμα ή ένα καινούριο κούρεμα προσφέρει αέρα ανανέωσης, ενώ τα όμορφα και περιποιημένα μαλλιά μας κάνουν αυτόματα να νοιώθουμε μια αίσθηση γοητείας και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από το να εκπέμπει κανείς αυτοπεποίθηση! Και αυτοπεποίθηση σημαίνει ομορφιά, που ξεκινά από μέσα μας και αντικατοπτρίζεται στην εμφάνιση και σίγουρα στα μαλλιά μας!

Με απόλυτο σεβασμό στα παραπάνω, αλλά και με τη μακρόχρονη πείρα της για την περιποίηση, την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών, η APIVITA παρουσιάζει τη νέα μόνιμη βαφή μαλλιών My Color Elixir με Color Magnet, που  μαγνητίζει το χρώμα και την ομορφιά στα μαλλιά μας, κάθε μέρα!

Είναι ένα πολύτιμο ελιξίριο που συνδυάζει τη δύναμη 3 ελαίων και του υαλουρονικού οξέως, χαρίζει στα μαλλιά ζωντάνια και λαμπερό χρώμα μεγάλης διάρκειας, συνδυάζοντας την εξαιρετική χρωματική απόδοση με την πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών, ενώ παράλληλα φροντίζει την τρίχα και μειώνει τη φθορά της. Έτσι, όσο βάφουμε τα μαλλιά μας, η My Color Elixir προσφέρει βαθιά φροντίδα και αναδόμηση στην τρίχα.

Η νέα σειρά My Color Elixir της APIVITA διατίθεται σε 34 νέες αποχρώσεις, απόλυτα συνυφασμένες με τα τελευταία trends στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Είναι σε kit, έχει κρεμώδη υφή και ευχάριστο άρωμα, είναι εύκολη στη χρήση και εφαρμόζεται εύκολα στο σπίτι.

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Με Color Magnet που σφραγίζει και σταθεροποιεί το χρώμα στην τρίχα

Η νέα σειρά βαφών λειτουργεί με το καινοτόμο σύστημα Color Magnet, ένα σύστημα 2 βημάτων που έχει σαν αποτέλεσμα καλύτερη κάλυψη και πιο λαμπερό χρώμα που διαρκεί. Στο πρώτο βήμα η κρέμα βαφής με 3 πολύτιμα έλαια argan, αβοκάντο και ελιάς, εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη των λευκών και λάμψη σε μόλις 30 λεπτά. Τα έλαια δρουν σαν ντόμινο το ένα μετά το άλλο για να σταθεροποιήσουν το χρώμα και να επανορθώσουν τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής των μαλλιών. Στο δεύτερο βήμα, η κρέμα περιποίησης για μετά τη βαφή με υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα μελιού, σφραγίζει το χρώμα στην τρίχα, ενυδατώνει τα μαλλιά και δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας που μεγιστοποιεί την ένταση και τη λάμψη.

Χωρίς αλλεργιογόνα

Για να περιοριστεί η φθορά της τρίχας και ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργιών, η βαφή My Color Elixir δεν περιέχει PPD, αμμωνία, οινόπνευμα, σιλικόνη, αλλά και μια σειρά από άλλες ουσίες που πιθανώς ευθύνονται για ερεθισμούς του τριχωτού σε άτομα με προδιάθεση αντίδρασης, ενώ ταυτόχρονα επιβαρύνουν το περιβάλλον.

  

Νέα Μόνιμη Βαφή My Color Elixir με μια ματιά

Με το σύστημα Color Magnet

  • Προσφέρει πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών
  • Χαρίζει λαμπερό χρώμα που διαρκεί
  • Χαρίζει στα μαλλιά εξαιρετική λάμψη και αντανακλά το φως
  • Θρέφει, προστατεύει και αναδομεί τα μαλλιά
  • Δεν ερεθίζει το τριχωτό – Χωρίς PPD, Αμμωνία, οινόπνευμα, ρεζορκινόλη
  • Είναι δερματολογικά ελεγμένη

 Η ολοκληρωμένη σειρά My Color Elixir διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.