Με ένα νεογέννητο στο σπίτι, το να βρείτε χρόνο για να περνάτε μόνοι σας με το σύντροφό σας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση ή και να μην συμβεί ποτέ.

Αν όμως θέλετε να συνεχίσετε να έχετε μία υγιή ερωτική ζωή με το σύζυγό σας, υπάρχουν τρόποι να κρατήσετε τη φλόγα ζωντανή στη σχέση σας.

Μην περιορίζεστε στην κρεβατοκάμαρα. Τώρα οι συνθήκες αλλάζουν, επομένως είναι καλό να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε άλλα μέρη, όπως είναι το αυτοκίνητο ή στον καναπέ. Εκτός των άλλων, ανεβάζει και την αδρεναλίνη.

Επαναπροσδιορίστε το σεξ. Δεν οδηγούν όλοι οι δρόμοι στη συνουσία. Αν δεν έχετε την ‘πολυτέλεια’ του να περάσετε μία βραδιά πάθους, μπορείτε απλά να φιληθείτε πριν το δείπνο ή να φροντίζετε να αγγίζεστε όταν συναντιέστε στο διάδρομο.

Επωφεληθείτε από τους σύντομους ύπνους. Όταν το μωρό κοιμάται κατά τη διάρκεια της ημέρας, εσείς μπορείτε να περνάτε καλά. Αν η έλλειψη ύπνου ξεπερνά την ερωτική επιθυμία, καλό είναι να ξεκουραστείτε. Ακόμα όμως και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να κοιμηθείτε αγκαλιά και να έρθετε πιο κοντά σωματικά.

Πάρτε μία νταντά. Αν δεν εμπιστεύεστε τους επαγγελματίες, ζητήστε την πολύτιμη βοήθεια της γιαγιά, της αδερφής ή κάποιας φίλης σας και βγείτε ραντεβού σαν ζευγάρι. Αν σας το επιτρέπει ο χρόνος, μπορείτε να περάσετε τη νύχτα κάπου εκτός σπιτιού.

Πείτε τι θέλετε. Μην φτιάχνετε σενάρια στο μυαλό σας επειδή έχετε καιρό να κάνετε σεξ. Αντί να σκέφτεστε ότι δεν σας θέλει πια, πάρτε την πρωτοβουλία και πλησιάστε τον εσείς ζητώντας του να κάνετε έρωτα