Αμαλία Μαρκουίζου. H αυθεντική ομορφιά κρύβεται στα απλά!

Super δίαιτα. 8 κιλά μείον έως τις διακοπές. Ανάλογα με τις ανάγκες μας, μπορούμε να χάσουμε από 4 έως 8 κιλά με απόλυτα υγιεινό τρόπο, χωρίς να πεινάσουμε και κυρίως χωρίς να στερηθούμε κανένα από τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να παίρνουμε καθημερινά.

Το savoir faire του ήλιου. Απολαμβάνουμε τα οφέλη του με ασφάλεια.

Beach perfect. Πλάνο προετοιμασίας για άψογες εμφανίσεις με μαγιό:

-Μαλλιά στην τρίχα. Μπορεί να δίνουμε έμφαση στο δέρμα μας κάθε καλοκαίρι, αλλά και τα μαλλιά μας έχουν αυξημένες ανάγκες αυτή την εποχή.

-Βαθιά ενυδάτωση μέσα στο καλοκαίρι. Τι μπορούμε να κάνουμε προληπτικά για να προστατεύσουμε το δέρμα μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να το διατηρήσουμε νεανικό και λαμπερό. Αλλωστε ένα πολύ καλά ενυδατωμένο δέρμα μπορεί να αμυνθεί αποτελεσματικά ενάντια στα σημάδια της γήρανσης.

-Αποτρίχωση. Η καλύτερη μέθοδος για κάθε περιοχή. Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για να αντιμετωπίσουμε σωστά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στις μασχάλες, στο μπικίνι, στα πόδια και στο πρόσωπο.

«Ανοίξτε» τους πνεύμονες σας και αναπνεύστε καλύτερα. Οταν αναπνέουμε καλά και βαθιά, η ευεξία πλημμυρίζει ολόκληρο το σώμα μας. Γι’ αυτό προστατεύουμε τους πνεύμονές μας και ενισχύουμε τη λειτουργία τους με φυσικό τρόπο.

Fitness secrets. Ποια είναι τα μυστικά των ειδικών για να αποκτήσουμε καλλίγραμμα πόδια, επίπεδη κοιλιά, σφικτό στήθος και καλοσχηματισμένους γλουτούς, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Aqua power. Βουτιές ίασης. Πηγή ζωής, αλλά και ενέργειας και ίασης. Το νερό είτε το πίνουμε, είτε βυθιζόμαστε σε αυτό έχει μεγάλη δύναμη. Μπορεί να είναι και θεραπευτικό και τη δράση του αυτή εκμεταλλεύεται εδώ και αιώνες ο άνθρωπος. Με ποιον τρόπο; Μέσω κυρίως του ιαματικού νερού.

 

Vita,

η ζωή στα καλύτερά της 

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS BEAUTY MODA

 

Ακολουθήστε το στο Google News