Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Ariana Grande στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφορικά με την υγεία της.

View this post on Instagram

ɹnoʇ

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Αυτήν την περίοδο η σταρ της ποπ, βρίσκεται σε περιοδεία, με τις περισσότερες εμφανίσεις της να είναι «sold out». Ωστόσο, σύμφωνα με αποκαλύψεις της ίδιας, οι φαν της μάλλον θα αργήσουν να την δουν.

Πιο συγκεκριμένα η pop star έκανε μια ανάρτηση που ενημερώνει τους followers της ότι είναι στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει προγραμματισμένες συναυλίες, λόγω μιας απρόσμενης αλλεργίας στις ντομάτες, με αποτέλεσμα να πρηστεί ο λαιμός της και να μην μπορεί να ερμηνεύσει στη σκηνή.

Στη λεζάντα έγραψε συγκεκριμένα: «Ανακαλύψαμε πως είχα μια απρόσμενη αλλεργία στις ντομάτες και ο λαιμός μου είναι συνεχίζει να είναι πρησμένος. Εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν να έχω καταπιεί κάκτο αλλά σιγά σίγα η κατάσταση βελτιώνεται.»

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την κατανόηση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις ζωντανές εμφανίζεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άδικο για μια Ιταλίδα γυναίκα από το να της εμφανίζεται αλλεργία στις ντομάτες στα μισά της δεκαετίας των είκοσι».