Ολο και περισσότεροι εκτιμάμε την ομορφιά που ξεκινάει εκ των έσω, φροντίζουμε την υγεία και το σώμα μας, έχουμε οικολογική συνείδηση και αναζητάμε τα φυσικά καλλυντικά που όχι μόνο σέβονται την επιδερμίδα και τα μαλλιά αλλά και τις βιώσιμες πηγές του πλανήτη.

 

Η τάση που παγιώνεται σε τρόπο ζωής ενισχύεται συνεχώς με νέες επιστημονικές μελέτες που αποκρυπτογραφούν τους μηχανισμούς των κυττάρων της επιδερμίδας και των μαλλιών. Σύμφωνα με αυτές, τα φυσικά, βιολογικά συστατικά δρουν αρμονικά με την επιδερμίδα κι έτσι έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Θέμα βιωσιμότητας

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο παράγονται 120 δις τεμάχια συσκευασιών καλλυντικών και τα περισσότερα δεν είναι ανακυκλώσιμα. Στατιστικά, κάθε λεπτό ένα φορτηγό από πλαστικά απόβλητα πετάγονται στη θάλασσα. Αν αυτό συνεχιστεί τότε ως το 2050 τα πλαστικά θα είναι περισσότερα και από τα ψάρια.

Ετσι λοιπόν πολλά νέα φυσικά, οργανικά brands επιλέγουν να συσκευάζουν τα καλλυντικά τους από ανακυκλώσιμο χαρτί και πλαστικό. Η απήχηση από τον κόσμο ήταν μεγάλη. Ετσι αρχίζουν να αλλάζουν φιλοσοφία και οι υπόλοιπες μάρκες καλλυντικών, ακόμα και οι πολυεθνικές. Μία νέα εποχή αρχίζει να ανατείλει.

Η άφιξη στην Ελλάδα

Από τους πρωτοτοστάτες της νέας εποχής ήταν δυο αδέρφια από την Αυστραλία, οι Keston και Jeremy Mujis, οι οποίοι συνεργάστηκαν το 2008 και ανέπτυξαν φόρμουλες που βασίζονται στη βιολογία και την καλλυντική χημεία, δημιουργώντας τον όρο «Bio-compatible Beauty».

Ετσι γεννήθηκε η Grown Alchemist. Η διάσημη αυστραλέζικη μάρκα φυσικών καλλυντικών που έχει κατακτήσει όλον τον κόσμο .

Cleanse, Detox, Activate!

Καθαρισμός – Αποτοξίνωση – Ενεργοποίηση! Αυτή είναι η φιλοσοφία της Grown Alchemist για την επιδερμίδα… στα καλύτερά της.

Η δύναμη των πιστοποιημένων βιολογικών και καινοτόμων ενεργών συστατικών της μάρκας δρουν σε συνέργια με την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τις λειτουργίες της, αποτοξινώνοντάς την και στη συνέχεια ενεργοποιώντας ξανά τα κύτταρά της.

Η Grown Alchemist αναγνωρίζεται ως η πρώτη βιολογική και εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνολογία κατά της γήρανσης.

Και επιτέλους, έρχεται στην Ελλάδα!

Βιολογική ομορφιά

Οχι μόνο οι συνθέσεις αλλά και οι συσκευασίες των προϊόντων Grown Alchemist προστατεύουν το περιβάλλον και την υγεία μας. Αποτελούνται από:

  • Eπιλεγμένα υλικά συσκευασίας, που προστατεύουν τις συνθέσεις των προϊόντων στο εσωτερικό.
  • Τα σωληνάρια έχουν στόμιο αλουμινίου
  • Τα κεχριμπαρένιου χρώματος μπουκάλια, φτιαγμένα από γυαλί και εξαιρετικής ποιότητας ανακυκλωμένο πλαστικό, δημιουργούν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα προϊόντα και διατηρούν τα ενεργά συστατικά τους.

Η αυστραλέζικη μάρκα περιποίησης Grown Organics περιλαμβάνει βιολογικές συνθέσεις για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε:

Για την ομοιόμορφη λαμπερή επιδερμίδα, χωρίς ρυτίδες, είναι σημαντική η αναζήτηση του ιδανικού απολεπιστικού. Η επιστημονική ομάδα της Grown Alchemist δημιούργησε το απολεπιστικό προηγμένης βιοτεχνολογίας Enzyme Exfoliant, το οποίο αν και δεν περιέχει κόκκους, κάνει την πιο αποτελεσματική ανανέωση και ανάπλαση.

Η ανάλαφρη σύνθεσή του περιέχει φυσικά ένζυμα παπάγιας που διασπούν και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, λιπαρά οξέα σύκου που θρέφουν το δέρμα και εκχύλισμα του αυστραλέζικου φρούτου quandong που προστατεύει το κολλαγόνο.

Το Enzyme Exfoliant της Grown Alchemist δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας.

Τα προιόντα Grown Alchemist θα τα βρείτε στο πολυκατάστημα attica City Link

Ακολουθήστε το στο Google News